Artikeln innehåller reklamlänkar

Apoliva Ört & Natur – räddaren i nöden för torra fossingar

Apoliva Ört & Natur

Jag är nog inte den enda som slarvar med att ta hand om fötterna regelbundet. Men med tanke på hur mycket de får jobba (och ibland genomlida) är de väl värda att skämmas bort. Apoliva Ört & Natur är namnet på min senaste fotvårdshjälte. Serien är intensivt vårdande, mjukgörande och doftar supergott, vilket lockar till att smörja in fötterna ofta.

[dropcap size=small]F[/dropcap]otvårdsserien är inspirerad av Apotekets långa kunskap om medicinalväxter och innehåller naturliga ingredienser och örter. Bland ingredienserna finns bland annat vårdande vitamin E, oljor från salvia, enbär och lavendel tillsammans med mjukgörande sheasmör och bivax.

Apoliva Ört & Natur består av fem produkter: en fotkräm, fotsalva, fotskrubb, fotbad och en hud & nagelolja. Jag upptäckte serien via Londonresan med Daisy Beauty och föll pladask för doften och de superfina förpackningarna som påminner om gamla apoteksflaskor. Fotkrämen har jag redan använt upp (och tyvärr råkat slänga innan jag tog dessa bilder).

Apoliva Ört & Natur

Apoliva Ört & Natur Fotsalva

Ört & Natur Fotsalva

En grym fotsalva som är intensivt mjukgörande, rik på naturliga oljor, bivax och sheasmör samt vitamin E. Berikad med citronmeliss och vårdande bisabolol samt väldoftande oljor från enbär, lavendel och litsea cubeba.

Apoliva Ört & Natur Hud & Nagelolja

Ört & Natur Hud & nagelolja

En av mina absoluta favoriter! Hud & nageloljan återfuktar och stärker torr hud och nagelband, berikad med vitamin E och myrra.

Apoliva Ört & Natur Fotskrubb

Ört & Natur Fotskrubb

Mjukgörande fotskrubb av havssalt och naturliga oljor. Berikad med vårdande vitamin E och väldoftande oljor från cederträ, lavendel och citronmyrten.

Ört & Natur Fotbad

Ett välgörande milt fotbad gör gott för både kropp och själ. Det rengör och mjukar upp torra fötter samtidigt som doften är väldigt rogivande. Fotbadet är berikad med vårdande ringblomma och väldoftande oljor från apelsin, salvia och lavendel.

Apoliva Ört & Natur

Apoliva Ört & Natur finns att köpa på Apoteket. Priset på produkterna är mellan 79-89 kr. Ett hett tips för vintertorra fossingar! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share