Artikeln innehåller reklamlänkar

Makeup: Lavish Onyx & So Luxuriant

Max Factor Smokey Eye Drama Kit Lavish Onyx

Long-lasting foundation, voluptuous-fransar och en sotad look. Här är en sminkning med några av Max Factors senaste nyheter! 

Jag träffade Max Factor på Daisy Beauty Expo och fick med mig några av deras senaste produkter. Jag hade tänkt att börja med ett foundationtest med nyheten Lasting Performance Foundation men slutade plötsligt upp med en hel makeup med enbart Max Factor-produkter.

Max Factor Makeup w/ Lavish Onyx & So Luxuriant

Max Factor Makeup Smokey Eye Drama Kit Lavish Onyx

Kort och gott är alla produkter väldigt lätta att jobba med och har bra hållbarhet – även i lite regn och rusk. Foundationen har max täckning och jämnar ut både röda partier och små finnar bra (jag har inte ens använt concealer!). Finishen är halvmatt och håller i upp till åtta timmar utan att färga av sig på kläderna.

Jag gillade även den senaste mascaranyheten Voluptuous False Lash Effect Mascara väldigt mycket. Den har en grym ”helixformad borste” som gör det lätt att separera fransarna och ge både volym och lyft utan att kladda. Den har även en booster-topp som gör det lätt att separera de kortaste fransarna.

Sedan måste jag också ge ett litet shout-out till den superfina paletten Smoky Eye Drama Kit. Den innehåller tre lätt skimrande nyanser samt en matt ögonbrynsfärg (som såklart även kan användas som ögonskugga) Paletten finns i sex olika versioner. Jag har använt Lavish Onyx till denna sminkning.

Till sminkningen har jag även använt long lasting-läppstiftet Lipfinity i nyansen So Luxuriant. Läppstiftet är superhärligt att ha på läpparna med sin mjukgörande formula och krämiga finish. Den innehåller faktiskt över 60% hudvårdande ingredienser.

Max Factor Lipfinity So Luxuriant

JAG HAR DESSA MAX FACTOR-PRODUKTER:

Lipfinity So Luxuriant
Voluptuous False Lash Effect Mascara
Lasting Performance Foundation 106 Natural Beige
Smokey Eye Drama Kit 2-in-1 Eyeshadow and Brow Powder 02 Lavish Onyx
Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner Velvet Black

Max Factor Makeup Smokey Eye Drama Kit Lavish Onyx

x Get the look x

Disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share