Artikeln innehåller reklamlänkar

Color Switch: Smart penselrengöring på 5 sekunder

Vera Mona Color Switch Duo

Här snackar vi om ett väldigt smart beauty hack! Vero Mona Color Switch är en unik rengöringssvamp som, på några sekunder, låter dig ”switcha” mellan olika färger med samma sminkpensel.

Color Switch har nyligen landat i Sverige och är en varmt välkommen nyhet. Den rengör enkelt, snabbt och effektivt dina sminkborstar från överskottsfärg, utan några som helst kemiska tillsatser. Det är bara att dra penseln i cirklar över svampen så försvinner alla rester av ögonskuggan. Sedan är det bara att byta nyans och fortsätta med din makeup.

Visst låter det nästan för bra för att vara sant? Svampen ser inte mycket ut för världen (den liknar materialet till en hårmunk, om än mer gummiaktig), men vänta tills du provar! Jag har testat att applicera en kolsvart ögonskugga, rengjort penseln på fem sekunder i Color Switch, och sedan applicerat en vit ögonskugga, utan minsta hint av svart eller grått.

Color Switch Duo

Vera Mona Color Switch Duo

Vero Mona Color Switch kommer i tre olika utföranden. Ett Proband anpassat för makeupartister, en Color Switch Solo med rengöringssvampen och Color Switch Duo med två olika svampar.

Om du själv är sugen på en kan jag varmt rekommendera den sistnämnda. Om du fuktar den vita svampen kan du enkelt intensifiera och förstärka nyansen på dina ögonskuggor.

Vera Mona Color Switch Duo

Till höger syns resultatet med enbart ögonskugga, ögonskugga applicerad med fuktad pensel samt resultatet efter rengöringen.

Vera Mona Color Switch Duo
Svampen rengörs enkelt med varmt vatten och mild tvål.

Du hittar Vera Mona Color Switch HÄR. Det är verkligen ett must-have för alla ögonskuggs-lovers! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share