Artikeln innehåller reklamlänkar

Kicks vårnyheter 2014

kicks-nail-lacquer-2014

I vår kan du gärna inspireras av naturen och havet och lacka dina naglar i nyanser som Waterfalls, Beach sunset, Mango milkshake – eller varför inte alla så samma gång? Kicks vårkollektion är en färgkavalkad av pasteller och sprakande nyanser. Som grädden på moset lanseras även en ny variant av Kicks hypade concealer!

Jag blev så himla glad när jag såg Kicks nagellack för våren och kunde inte låta bli att prova flera nyanser på samma gång. Färg är ett så bra recept för att bli extra uppmuntrad varje dag.

kicks-nail-polish-spring

Kicks Nail polish spring (39 kr/st) består av nyanserna Greek mosaik, Flirty skirt, Love affair, Tea rose, Mint tint, Water lover, Flower girl och Mango milkshake.

kicks-nail-lacquer-spring

Kicks Nail lacquer spring (69 kr/st) består av nyanserna Beach sunset, Cloudy mist Electric sky, Rain drops, Sand pebbles ochWaterfalls.

Både Nail polish och Nail lacquer ger bra täckning och mycket glans. Jag är särskilt förtjust i nyansen Waterfalls som ger ett superfint grönt skimmer samt Beach sunset som ger naglarna en härligt persikorosa färg.

Från naglar till ansikte. Kicks Concealer trio cover & correct camouflage (139 kr) är en uppföljare till Kicks egna hypade concealer som lanserades för ett år sedan. Jag tycker inte att concealern ger lika bra täckning som IsaDoras nya CCC, men förpackningen är perfekt att ha med i handväskan. Den gröna färgen täcker röda partier som finnar och utslag, den lila färgen tar bort gula partier (fläckar) och den ljusa färgen täcker mörka ringar, ljusar upp och passar även som en highlighter.

Vad tycker du om Kicks vårnyheter? Något speciellt du är extra nyfiken på? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share