Artikeln innehåller reklamlänkar

Bloggvisning: Våren 2014 hos The Body Shop

the-body-shop_spring-2014the-body-shop-spring-2014

I måndags bjöd The Body Shop in till en härlig vårvisning i deras butik på Drottninggatan i Stockholm. Till presentationen av de kommande nyheterna bjöds det på fruktiga drinkar, bär och söta cupcakes. Häng på!

the-body-shop-instant-blur-all-in-one

En spännande nyhet för våren är All-in-One InstaBlur (225 kr/ 25 ml). Det är en primer som lovar dig en felfri och fotoperfekt hy på ett ögonblick. Nyansen är universell och har en formula som innehåller E-vitamin och puderpigment som ska verka utjämnande. Primern ska även verka nedmattande i upp till 12 timmar, minska synligheten av porer, dölja kvisslor och förbättra resultatet av din bas. Visst låter det som en spännande produkt?

tea-tree-bb-cream

The Body Shops populära hudvårdsserie Tea Tree får snart en till familjemedlem: Tea Tree Flawless BB Cream (150kr/40 ml). Den innehåller Community Fair Trade-producerad tea tree-olja som motverkar orenheter och verkar djuprengörande. BB Cream kommer i tre universella nyanser och lanseras 25 april.

Jag älskar tea tree-olja och har höga förväntningar på denna BB Cream. Den verkar grym!

the-body-shop-must-haves

Nytt för i år är  att The Body Shop väljer att lyfta fram några av sina bäst säljande godbitar för säsongen – produkter älskade av skönhetsexperter, bloggare och kunder. Bland vårens ”Beauty Must Haves” hittar vi flera av mina favoriter sedan tidigare: Nutriganics Drops of Youth, Honey Bronze Shimmering Dry Oil och Shimmer Waves. Bland ikonprodukterna för våren finns också Vitamin E Face Mist, All-In-One BB Cream samt Lip & Cheek Stain som jag ser riktigt mycket fram emot att testa. Visste du att All-In-One BB Cream säljs var 27 sekund? Helt galet! 

the-body-shop-vitamin-e

En annan spännande nyhet är Body Sorbet (200 ml/165 kr). Det är en  svalkande och uppfräschande  hudlotion som både känns, ser ut och doftar som sorbet! Den kommer i fyra fruktiga dofter: Strawberry, Mango, Peach, Satsuma och Moringa. Alla innehåller 100% ekologisk Community Fair Trade-producerad aloe vera från Guatemala som vårdar, svalkar och lenar huden – utan att kladda. Ett tips för en ännu mer svalkande känsla är att förvara din Body Sorbet i kylen.

En annan sorbet-nyhet är ett tillskott i Vitamin E-familjen: Vitamin E Aqua Boost Sorbet (215 kr/50 ml). Det är en fuktkräm (eller fruktsorbet i detta fall) som är fullproppad med fuktgivande ingredienser som shiasmör, vetegroddsolja och sojaolja. Förutom att ge fukt ska sorben hjälpa till att absorbera fett och ge hyn en matt finish – något som kan vara perfekt nu när vädret blir varmare.

the-body-shop-var-2014the-body-shop-bloggvisningthe-body-shop-spring_2014
The Body Shops bloggvisning och nyheter imponerade verkligen på mig. Jag tycker alla produkter låter spännande och ser särskilt fram emot att prova Tea Tree Flawless BB Cream samt Vitamin E Aqua Boost Sorbet.

Alla nyheter lanseras 25 april.
Vad tycker du om våren 2014 hos The Body Shop? Något som lockar? 🙂        

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share