Artikeln innehåller reklamlänkar

Utomlandsvibbar i Österlen

ystad-saltsjobad-hotell

Att semestra i Sverige ska verkligen inte underskattas. Om vi bortser från strålande sol (som inte kan garanteras) kommer man otroligt långt med hotellfrulle, spa, pool och hav. Havet är rogivande, pool och spa gör att man kan koppla av, oavsett väder, och hotellfrukost är, som alltid, pricken över i:et.

Jag bor i en svit med egen balkong mot poolen på Ystad Saltsjöbad. Det är hur lyxigt och fint som helst.

hotellrum-ystad-saltsjobad

Jag älskar hotell som inspirerar med snygg inredning. På Ystads Saltsjöbad är det Newport-stil som gäller. Vita paneler möter marina textiler och robusta inredningsdetaljer. Jag gillar också kontrasten av gammalt och nytt. Jag har liksom två tv-apparater och en gammal telefon på nattduksbordet i min svit. Skön kombo! 😉

ystad_saltsjobad

Jag har bara varit i Österlen i en dag men känner redan nu att detta är ett resmål jag måste besöka igen. Jag måste ta med Simon hit, då skulle vistelsen bli ännu mer perfekt.

Men nu väntar matresan! Det blir gårdsbesök, matlagning och spa. Onsdag, here I come! 😀

8 Shares
Pin
Share
Tweet
Share