Utomlandsvibbar i Österlen

Utomlandsvibbar i Österlen

ystad-saltsjobad-hotell

Att semestra i Sverige ska verkligen inte underskattas. Om vi bortser från strålande sol (som inte kan garanteras) kommer man otroligt långt med hotellfrulle, spa, pool och hav. Havet är rogivande, pool och spa gör att man kan koppla av, oavsett väder, och hotellfrukost är, som alltid, pricken över i:et.

Jag bor i en svit med egen balkong mot poolen på Ystad Saltsjöbad. Det är hur lyxigt och fint som helst.

hotellrum-ystad-saltsjobad

Jag älskar hotell som inspirerar med snygg inredning. På Ystads Saltsjöbad är det Newport-stil som gäller. Vita paneler möter marina textiler och robusta inredningsdetaljer. Jag gillar också kontrasten av gammalt och nytt. Jag har liksom två tv-apparater och en gammal telefon på nattduksbordet i min svit. Skön kombo! 😉

ystad_saltsjobad

Jag har bara varit i Österlen i en dag men känner redan nu att detta är ett resmål jag måste besöka igen. Jag måste ta med Simon hit, då skulle vistelsen bli ännu mer perfekt.

Men nu väntar matresan! Det blir gårdsbesök, matlagning och spa. Onsdag, here I come! 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

15 reaktioner på ”Utomlandsvibbar i Österlen”

  1. Gud va härligt det ser ut och dina planner för dagen låter inte heller helt fel 🙂 Skulle också vilja gå på spa, eller i alla fall få en massage, men får se om jag har tid och pengar till det i sommar, hoppas hoppas gör jag i alla fall!

  2. Det ser verkligen mysigt ut. Jag fick ett bra tips på vad jag ska göra av min murgröna. Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet