Uppdaterad (och extremt prisvärd) makeup från No7

Uppdaterad makeupkollektion från No7
This post is available in

Uppdaterad makeupkollektion från No7

Nu i November lanserar Apotek Hjärtat en uppdaterad makeupkollektion från No7 med nya produkter, uppdaterade nyanser och formuleringar.

I kollektionen finns allt från ögonbrynskit och krämiga ögonskuggspennor till mascaror och läppennor i fina nyanser – allt till väldigt bra priser.

No7 Beautiful Eyebrow Kit

No7 Beautiful Eyebrow Kit, 159 kr

Ett ögonbrynskit som innehåller formande vax, två nyanser av ögonbrynsskuggor samt en highlighter. Med andra ord: I stort sett allt man behöver för att skapa perfekt definierade ögonbryn. I kitet finns även en vinklad duopensel och brynborste.

No7 Beautiful Eyebrow Sculpting Pencil, 109 kr

En ögonbrynspenna som är perfekt för att definiera och styla ögonbrynen. Pennan har en snedställd spets som gör det möjligt att göra tunna, breda, lätta eller skarpa drag. Spetsen är mjuk och gör det enkelt att applicera färgen som kan byggas i lager för önskad effekt. I pennans andra ände finns en inbyggd fiberborste om kan användas för att forma brynen.

No7 Beautiful Eyebrow Kit

Makeup by Lina visar hur No7 Beautiful Eyebrow Sculpting Pencil och kit kan användas för att definiera brynen. Ser ni skillnaden på det vänstra och högra ögonbrynet? Små rörelser kan göra en stor skillnad.