Artikeln innehåller reklamlänkar

Uppdaterad (och extremt prisvärd) makeup från No7

Uppdaterad makeupkollektion från No7

Nu i November lanserar Apotek Hjärtat en uppdaterad makeupkollektion från No7 med nya produkter, uppdaterade nyanser och formuleringar.

I kollektionen finns allt från ögonbrynskit och krämiga ögonskuggspennor till mascaror och läppennor i fina nyanser – allt till väldigt bra priser.

No7 Beautiful Eyebrow Kit

No7 Beautiful Eyebrow Kit, 159 kr

Ett ögonbrynskit som innehåller formande vax, två nyanser av ögonbrynsskuggor samt en highlighter. Med andra ord: I stort sett allt man behöver för att skapa perfekt definierade ögonbryn. I kitet finns även en vinklad duopensel och brynborste.

No7 Beautiful Eyebrow Sculpting Pencil, 109 kr

En ögonbrynspenna som är perfekt för att definiera och styla ögonbrynen. Pennan har en snedställd spets som gör det möjligt att göra tunna, breda, lätta eller skarpa drag. Spetsen är mjuk och gör det enkelt att applicera färgen som kan byggas i lager för önskad effekt. I pennans andra ände finns en inbyggd fiberborste om kan användas för att forma brynen.

No7 Beautiful Eyebrow Kit

Makeup by Lina visar hur No7 Beautiful Eyebrow Sculpting Pencil och kit kan användas för att definiera brynen. Ser ni skillnaden på det vänstra och högra ögonbrynet? Små rörelser kan göra en stor skillnad.

No7 Precision Lips Pencil

No7 Precision Lips Pencil, 99 kr

En uppdaterad formula med nya nyanser. Precision Lip Pencil är en mjuk läppenna med inbyggd vässare som gör det enkelt att  forma och definiera läpparna. Den mjuka och krämiga formulan gör den enkelt att applicera och håller läppstiftet på plats.

Finns i nyanserna Rasberry, Red, Nude och Soft Blush.

No7 Stay Perfect Foundation

No7 Stay Perfect Foundation, 199 kr

En återfuktande foundation med SPF 15 som ger ett naturligt resultat med fin lyster. Finns i åtta nyanser och ger lätt till medium täckning. Jag älskar denna foundation! Den är, → som sagt ← , gjord för mig.

No7 Dramatic Lift Mascara & Stay Perfect Mascara

No7 Dramatic Lift Mascara, 179 kr

En mascara som ger omedelbar volym utan att klumpa eller tynga ner fransarna. Den lätt böjda borsten ger böjda och definierade fransar. Innehåller innovativa polymerer och keratin som stärker fransarna från rot till topp.

No7 Stay Perfect Mascara, 179 kr

En mascara som inte klibbar eller smular, håller hela dagen och enkelt tvättas bort enbart med varmt vatten.

No7 Stay Perfect Amazing Eyes Pencil

No7 Stay Perfect Amazing Eyes Pencil, 99 kr

Nu med förbättrad och mjukare formula. Eyelinern ramar in, definierar ögonen och ger intensiv färg med ett långvarigt resultat. Finns i nyanserna Black, Brown and Charcoal Grey.

No7 Stay Perfect Shade and Define
Cool Mink, Gunmetal Grey, Glistening Ray och Pink Pearl.

No7 Stay Perfect Shade and Define, 119 kr

En krämögonskugga och eyeliner i ett. Den mjuka ögonskuggspennan är lätt att applicera och enkla att tona med både fingertoppen eller en pensel. Pennan har även en inbyggd vässare i bakre änden, vilket gör det smidigt att använda ögonskuggan som en eyeliner. Färgerna har ett mjukt och superfint skimmer. Själv är jag helt tokig i den blågrå nyansen Gunmetal Grey. De andra nyanserna är lite mer diskreta men perfekta för att piffa till en snabb vardagssminkning.

Uppdaterad makeupkollektion från No7

Vad säger ni om dessa produkter? Något som lockar? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share