Under my Burberry umbrella

Under my Burberry umbrella

Burberry Umbrella Outfit in Rome

Nog för att det är tråkigt att det regnar när man reser, jag var ändå lite glad att jag fick damma av mitt Burberry-paraply i Rom. Det har inte fått se dagens ljus på länge, så det var på tiden att det fick komma fram. Jag fick det av mamma och pappa i julklapp för något år sedan och har använt det alldeles för få gånger (av någon anledning envisas det ofta med att regna när jag inte har paraply med mig).

Paraply, Burberry | Klänning & kimono, H&M | Gladiatorsandaler, Nelly | Väska, Pull & Bear

Burberry Umbrella Outfit in RomeBurberry Umbrella Outfit in Rome Street in Rome, ItalyBurberry Umbrella Outfit in RomeStatue in RomeBurberry Umbrella Outfit in Rome

disclaimer

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

2 reaktioner på ”Under my Burberry umbrella”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet