Artikeln innehåller reklamlänkar

Under my Burberry umbrella

Burberry Umbrella Outfit in Rome

Nog för att det är tråkigt att det regnar när man reser, jag var ändå lite glad att jag fick damma av mitt Burberry-paraply i Rom. Det har inte fått se dagens ljus på länge, så det var på tiden att det fick komma fram. Jag fick det av mamma och pappa i julklapp för något år sedan och har använt det alldeles för få gånger (av någon anledning envisas det ofta med att regna när jag inte har paraply med mig).

Paraply, Burberry | Klänning & kimono, H&M | Gladiatorsandaler, Nelly | Väska, Pull & Bear

Burberry Umbrella Outfit in RomeBurberry Umbrella Outfit in Rome Street in Rome, ItalyBurberry Umbrella Outfit in RomeStatue in RomeBurberry Umbrella Outfit in Rome

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share