Artikeln innehåller reklamlänkar

Mina bästa travel essentials för 6 dagar i Storbritannien

UK Travel Essentials - Flatlay with cosy knit, Timberland & my essentials to United Kingdom

Med Storbritannien på schemat i dag och nästa vecka har jag valt ut några härliga travel essentials som lyser upp vilken brittisk dag som helst.

En stickad tröja var bland det första som åkte ner i min resväska. Det finns inget mysigare att dra på sig när vädret är murrigt eller det blir kyligt på kvällen. Waterclouds smarta resekit, Travelers Beauty Box, med shampoo, balsam och hårspray följer såklart också med. Liksom Hugo Boss nya underbara parfym The Scent for her.

Den härliga håroljan från Rapunzel of Sweden gör mig också sällskap för att stoppa friss och göra håret mer glansigt. Idun Minerals duo-concealer kunde jag inte heller låta bli att packa med. Förpackningen är så söt och perfekt för eventuella touch-ups med inbyggd spegel. Även Idun Minerals Stippling Brush (som blivit en av mina nya borst-favoriter) fick följa med eftersom den är så lätt att jobba med (både när det gäller flytande makeupprodukter samt puder).

Sist men inte minst har jag pricken över i:et och mitt kanske allra bästa skoköp på flera år. Nämligen klassiska kängor från Timberland! De är inte bara sjukt snygga utan även otroligt bekväma att gå i – från första början.

Just ja, det som sätter pricken över i:et är såklart accessoarer. Ringar från River Island och mitt crystal-halsband från Asos är två av alla smycken som fått följa med mig till UK (jag har nog packat lite för många med mig).

Shop my UK Travel Essentials

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share