Artikeln innehåller reklamlänkar

Triss i favoriter från Emite Makeup

Emite Make-up by Artist for Artists

Läppglans med smak av mjölkchoklad och högpigmenterade ögonskuggor? Yes please!

Emite Makeup är ett professionellt svenskt makeupmärke som gör gör helt fantastiskt smink. Jag upptäckte Emite Makeup genom Glossybox och blev positivt överraskad både vad gäller kvalitet och hållbarhet. Det är framförallt de högpigmenterade ögonskuggorna som imponerat på mig. De är lättarbetade, ger ett sammetslent och jämnt resultat och har en grym longlasting-effekt! Nu har jag även upptäckt en ny favorit. Ett läppglans som är ett måste för alla chokladälskare …

3 favoriter från Emite Makeup

Emite Make-up Milk Chocolate Lip Gloss-petu

Emite Milk Chocolate Lip Gloss

Alltså. YUMMIE! Milk Chocolate Lip Gloss är ett vitaminrikt läppglans med druvkärneolja och sojaböna som ger full täckning, en massa skimmer och en illusion av fylligare läppar. Pricken över i:et är den underbara smaken av mjölkchoklad. Jag har den rosa nyansen ”Petu – Pink like proud petunias”. (Pris: 170 kr).

Emite Make-up Micronized Eye Shadow Nect Emite Make-up Micronized Eye Shadow Dams

Emite Micronized Eye Shadow Dams

Oljefri, parfymfri och högpigmenterad ögonskugga. Den svarta nyansen”Dams” med pyttelite skimmer är en favorit när det kommer till en svart sotning. Det är lätt att få en jämn skuggning (även med fingrarna) och är en av mina bästa long lasting-skuggor (Pris: 170 kr).

Emite Micronized Eye Shadow Nect

En perfekt nudefärgad ögonskugga med skimmer som även är superfin att använda som highlighter på kindbenen och under ögonbrynen (Pris: 170 kr).

Emite Make-up Micronized Eye Shadow Nect Emite Make-up

Produkterna finns att köpa på emitemakeup.com.

Har du provat något från Emite Makeup? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share