Artikeln innehåller reklamlänkar

Travel essentials till Barcelona

Barcelona Travel Essentials

Hola señorita! Här kommer en lite hälsning från Spanien med några av mina travel essentials till Barcelona. Jag hade egentligen tänkt publicera detta inlägg igår men ni vet hur det bli när man reser ibland. Man vill bara vara och koppla av i nuet. Och det var precis vad Simon och jag gjorde igår.

Med det sagt: tills fler uppdateringar kommer här några av mina must haves på denna resa:

Travel essentials till Barcelona

Övergångsbikinisar 
I väntan på att få lite efterlängtad färg har jag packat med mig flera ”övergångsbikinisar” som är lika smickrande på blek som solbränd hud. Som denna blåa bikini från Todiefor som, trots vita spetsdetaljer, är snygg på alla hudfärger.

Bra deo
På resor tar jag inga risker utan kör på säkra deodoranter som jag vet fungerar. Just nu har jag med mig Nivea Invisible for Black & White som jag vet håller vad den lovar. Den har 48 timmar skydd, doftar gott och lämnar inga fläckar eller missfärgningar – varken på vita eller svarta plagg. Dessutom är den billig!

Solglasögon
Vad är en solsemester utan solglasögon? Dessa blåa spegelglasögon från Pilgrim var de första jag packade ner.

Reseprodukter 
På resor är det så bra att ta tillfället i akt och använda alla travel sizes och prover man samlat på sig. Jag har bland annat med mig Isadoras grymma primer och ögonmakeupremover i miniformat + en nätt och smidig dagkräm med SPF 30 från Oriflame.

Puder på ask
Tilda Translucent Illuminating Powder
 från Indun Minerals är så himla fint – både på utsidan och insidan. Pudret i sig innehåller högrenade mineraler och ger inte bara en fin sammetslen finish, utan ger också lyster som framhäver solbrännan och gör att man ser ännu piggare och fräschare ut. Dessutom är förpackningen med inbyggd spegel så himla snygg att det är en ära att ha med sig den i handväskan.

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share