Artikeln innehåller reklamlänkar

3 oemotståndliga produkter från Tony Moly (som du inte kan slita blicken från!)

Tony Moly Cute Products in a flatlay

Kan skönhetsprodukter bli sötare än så här? Jag tror knappast det. Det koreanska hudvårdsmärket Tony Moly är expert på att leverera sina krämer och makeup i oemotståndligt söta förpackningar – från pandor och kaniner till olika frukter.

Det råder ingen tvekan om att Tony Moly är ett märke som bjuder på något utöver det vanliga. Dessutom, vem kan låta bli att le när man tittar på dessa söta produkter?

Tony Moly säljs exklusivt på Sephora till riktigt bra priser. Som exempel, kolla bara på de tre godingarna här nedanför.

3 oemotståndliga produkter från Tony Moly

Tony Moly Pandas Dream White Sleeping Pack

Pandas Dream White Sleeping Pack, 165 kr

I denna sockersöta pandaburk gömmer sig en lätt nattmask som återfuktar och ljusar upp huden med naturliga ingredienser såsom örter och bär. Nattmasken sjunker snabbt in huden och gör att du vaknar med en mer mjuk och smidig hud. Perfekt inför de kommande kyligare månaderna när huden blir torrare!

Tony Moly Pandas Dream White Sleeping Pack

Tony Moly Banana Hand Milk

Banana Hand Milk, 95 kr

This is bananas! Denna handkräm ser inte bara ut som en banan, den doftar även som skumbanan. Om du gillar det godiset kommer du vilja äta upp dina händer när du smörjt in dig med denna. Det doftar såååå yummie! Formulan består bland annat av bananextrakt, sheasmör, macadamiaolja och kokosnötsolja som ger handkrämen rikligt med återfuktning. Absorberas snabbt utan att kladda.

Tony Moly Pandas Dream So Cool Eye Stick

Pandas Dream So Cool Eye Stick, 125 kr

Sist men inte minst har vi detta übersöta pandastift som är ett återfuktande och uppfräschade serum som jämnar ut fina linjer kring ögonen. Stiftet har en superhärlig svalkande känsla och ger direkt en avslappnande effekt. Skönt att använda på morgonen för att vakna upp lite mer och på kvällen för att koppla av. Det är ögongodis i dubbel bemärkelse.

 

Har du provat något från Tony Moly förut? Vad tycker du om märket? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share