Annonssamarbete med Nescafé

Artikeln innehåller reklamlänkar

Artikeln innehåller reklamlänkar
Nescafé blir ekologiskt (+ Vinn fint kaffekit)

Nescafé blir ekologiskt (+ Vinn fint kaffekit)

Nescafé Lyx organic - ekologiskt snabbkaffe

Inlägget presenteras i samarbete med Nescafé

Om det är något som vi absolut borde köpa ekologiskt så är det kaffe. Varje dag dricks 475 miljoner koppar Nescafé över hela världen. Därför kan jag bara nu säga äntligen! Varför? Jo, Nescafé lanserar en ekologisk och Fairtrade-märkt version av Sveriges mest omtyckta snabbkaffe. Säg hej till Nescafé Lyx Organic som har världspremiär i Norden.

Det är verkligen på tiden att världens största kaffetillverkare visar upp ett grönt alternativ på kaffehyllan. Det gör att man kan njuta av sin kaffekopp med lite extra gott samvete. Nescafé Lyx Organic är en mellanrostad blandning tillverkad av 100% hökvalitativa Arabicabönor och säljs för det rekommenderade priset 69,90 kr.

Är du sugen på att prova det ekologiska snabbkaffet? Var med och tävla om Nescafé Lyx Organic och två matchande kaffekoppar i glas – allt levererat i en snygg unik träbox.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.

Tävlingen pågår fram till 17 september klockan 12.00. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Felicia, stort grattis till dig! 

Nescafé Lyx organic - ekologiskt snabbkaffeNescafé Lyx organic - ekologiskt snabbkaffe

 

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

21 reaktioner på ”Nescafé blir ekologiskt (+ Vinn fint kaffekit)”

 1. Min mamma äälskar kaffe, och dricker sjukt mycket kaffe varje dag. Hon fyller dessutom år om några veckor, och det skulle vara en så himla perfekt present att ge till henne, och jag tror verkligen hon skulle bli jätteglad!

 2. Av två anledningar.
  Ett – jag är expert på att äta/dricka ekologiskt
  Två – jag har ingen kaffebryggare hemma, så snabbkaffe skulle sitta finfint 🙂

 3. Jag verkligen älskar kaffe, det gör iof hela min familj, det skulle vara riktigt trevligt att få hem ett paket med kaffe (som dessutom är ekologiskt, vilket är passande då vi försöker köra på så mycket ekologiskt som möjligt) med kaffekoppar. Det vet jag att mamma skulle bli väldigt glad över att få dessutom 🙂

 4. Helena i Uppsala

  Gubben bröt nacken i mars och har legat på sjukhus och korttidsvård tills för tre veckor sedan. Vi har missat hela vårens och sommarens festmåltider, fredagsmys, fikastunder mm. Nu vill vi bara njuta!

 5. Underbar tävling! Vore helt perfekt att överraska min mor med när hon fyller år i oktober. Då kan vi njuta av varsin kopp grönt kaffe.

 6. Det skulle vara så himla kul att testa detta! Älskar dessutom muggarna, de skulle sitta som ett smäck i min och min killes hand 😉

 7. Jag vill vinna för att jag inte kan få nog av livets dryck och vill dricka det på samma snygga sätt som du 🙂

 8. Skulle såååå gärna vilja vinna detta! Jag är kaffets största fan men föll även pladask för den snygga trälådan och glaskopparna. Please give me!!!!

 9. Här hemma är vi mitt uppe i planering av kalas firande, och den här vinsten skulle passa perfekt i samband med detta. Det vore nämligen underbart att få bjuda på god och ekologisk kaffe till våra gäster. Vi har inte haft något firande alls de senaste åren varken för mig eller dottern så det här året och firandet betyder lite extra.

  Hoppas, hoppas!

  Kram Sanna

 10. Som heltidsstuderande kan det vara svårt att få vardagen att gå ihop och ha råd med kvalitétsprodukter. Kampen mot inlämningar, tentor och deadlines kräver också en hel del kaffe! Att vinna ekologiskt snabb-kaffe skulle sätta guldkant på vardagen så jag kan dricka kaffe med gott samvete!

 11. Jag och min sambo älskar Nescafé. Det vore inte bara kul att testa nyheten utan även att visa upp de snygga kopparna!

 12. Dricker sällan snabbkaffe, har inte hittat något jag gillat – förrän kanske nu då ;-)! Skulle vara kul att få testa detta.

 13. Jag har aldrig varit en kaffedrickare och har därför inte ens kaffe hemma (haha whaaat??)
  Men nu hade jag faktiskt velat prova på att börja morgonen med en varm kopp! 🙂 En liten extra energikick följt av massa andra hälsosamma egenskaper!

 14. Jessica Hellström

  Kaffebryggaren åker bara fram när jag får gäster, (så tråkigt att bara sätta på kaffe till mig själv) men ibland är jag sugen på en kopp då hade det ekologiska snabbkaffet varit toppen att ta fram och njuta på ett enkelt sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet