This post is available in
Nescafé Lyx organic - ekologiskt snabbkaffe Inlägget presenteras i samarbete med Nescafé

Om det är något som vi absolut borde köpa ekologiskt så är det kaffe. Varje dag dricks 475 miljoner koppar Nescafé över hela världen. Därför kan jag bara nu säga äntligen! Varför? Jo, Nescafé lanserar en ekologisk och Fairtrade-märkt version av Sveriges mest omtyckta snabbkaffe. Säg hej till Nescafé Lyx Organic som har världspremiär i Norden.

Det är verkligen på tiden att världens största kaffetillverkare visar upp ett grönt alternativ på kaffehyllan. Det gör att man kan njuta av sin kaffekopp med lite extra gott samvete. Nescafé Lyx Organic är en mellanrostad blandning tillverkad av 100% hökvalitativa Arabicabönor och säljs för det rekommenderade priset 69,90 kr.

Är du sugen på att prova det ekologiska snabbkaffet? Var med och tävla om Nescafé Lyx Organic och två matchande kaffekoppar i glas – allt levererat i en snygg unik träbox.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.

Tävlingen pågår fram till 17 september klockan 12.00. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Felicia, stort grattis till dig! 

Nescafé Lyx organic - ekologiskt snabbkaffeNescafé Lyx organic - ekologiskt snabbkaffe

 

21 KOMMENTARER

  1. Min mamma äälskar kaffe, och dricker sjukt mycket kaffe varje dag. Hon fyller dessutom år om några veckor, och det skulle vara en så himla perfekt present att ge till henne, och jag tror verkligen hon skulle bli jätteglad!

  2. Av två anledningar.
    Ett – jag är expert på att äta/dricka ekologiskt
    Två – jag har ingen kaffebryggare hemma, så snabbkaffe skulle sitta finfint 🙂

  3. Jag verkligen älskar kaffe, det gör iof hela min familj, det skulle vara riktigt trevligt att få hem ett paket med kaffe (som dessutom är ekologiskt, vilket är passande då vi försöker köra på så mycket ekologiskt som möjligt) med kaffekoppar. Det vet jag att mamma skulle bli väldigt glad över att få dessutom 🙂