Tips: Tiptappa bort allt du vill bli av med

TipTapp - Smart App för att tiptappa bort allt du inte behöver

Här är ett riktigt grymt tips till dig som vill få mer ordning och reda. Kanske har du kläder, möbler eller andra prylar som du inte längre behöver längre?

Kanske har du också svårt att hitta tid till att göra dig av med dina saker. Med den smarta appen Tiptapp kan du betala någon som snabbt hämtar allt från det som ska återvinnas, sorteras, slängas eller skänkas till välgörenhet.

Med andra ord är detta ett riktigt life hack och tidsbesparare för alla stressade som tycker att det dygnet har för få timmar.

Tiptappa bort allt du vill bli av med - Tiptapp
Du kan också skänka bort saker via Tiptapp

Varför använda Tiptapp?

Det är smidigt och en riktig tidsbesparare! Du kan använda Tiptapp på två olika sätt:
  • Du kan betala någon för att snabbt hämta allt ifrån det som ska sorteras och slängas till saker du inte längre vill ha eller behöver.
  • Du kan tjäna en extra slant och hjälpa andra med hämtningar

Ladda ner appen gratis här

Jag vet faktiskt inte hur många gånger vi har haft säckar och kartonger ståendes i hallen efter en storrensning eller städning – i väntan på att hinna åka till återvinningen eller tippen. Detta är den efterlängtade lösningen! Vi behöver inte pussla ihop dygnet och lägga ner tid på att åka till återvinningsstationen. Det är bara att ta en bild på bråtet, lägga in i appen och vänta på hjälp.

Just nu är appen främst aktuell i Stockholmsområdet, men jag tror inte det kommer dröja länge innan denna vardagshjälte sprider sig till resten av Sverige.

Life Hack: TiptappTiptapp - Smart app för att tiptappa bort allt du vill bli av med

Så tiptappar du bort dina saker

  1. Lägg upp en annons helt gratis och bestäm själv vad du vill betala för hjälpen.
  2. Betala enkelt i appen efter att du fått hjälp

Tips! Passa på att storstäda innan jul – som en liten bonus får du nämligen 50 kr att tiptappa för:

Tiptapp rabattkod:

Ange koden ADVIRAL50 för att få 50 kr att tiptappa för

 

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp