Artikeln innehåller reklamlänkar

The Body Shop Vitamin E – i en tillfällig majestätisk design!

The Body Shop Vitamin E Special Edition Skincare Collection

Treat your mum like a queen! Den ikoniska serien The Body Shop Vitamin E firar 30 och och har, så här lagom inför Mors dag, fått en ny majestätisk design som speglar märkets brittiska bakgrund.

Jag älskar produkterna i Vitamin E-serien och tycker att denna special edition design är hur fin som helst. Rosa + den brittiska flaggan + underbar hudvård = kungligt bra present (både till dig själv och till mamma).

The Body Shop Vitamin E Special Edition Skincare Collection

The Body Shop Vitamin E Special Edition Skincare Collection

The Body Shops Vitamin E-serie har i mer än 30 år varit en av bästsäljarna hos varumärket. En nyckelingrediens i serien är vetegroddsoljan som är näringsrik och en av naturens bästa E-vitaminkällor. Den gör produkterna fuktighetsbevarande, lättabsorberade och lämpliga för alla hudtyper. Våra kroppar kan inte själva framställa E-vitamin, men det är en kraftfull antioxidant som tar hand om de fria radikalerna och skyddar huden mot olika typer av stress.

Vitamin E Overnight Serum-in-oil är som åtta timmars skönhetssömn i en flaska. Kraften av ett serum har mixats med mjukheten hos en olja för att vårda, mjukgöra och ladda huden med fuktighetsbevaring över natten.

Vitamin E Eyes Cube är det senaste tillskottet i Vitamin E-familjen. Det är ett sött och smart stift som minskar intrycket av mörka ringar under ögonen och andra tecken på trötthet. Jag är faktiskt helt beroende av detta stift. Med den svalkande massageeffekten är den särskilt underbar att använda på morgonen, men lika härligt är det att använda för en uppiggande effekt under dagen. Då brukar jag bara applicera lite på fingertopparna och dutta försiktigt under ögonen.

Vitamin E Aqua Boost Sorbet är en allround-produkt och fuktighetsbevarare med 2 miljoner aquaspheres i varje burk. Sorbet-konsistensen är underbar och känns omedelbart svalkande på huden = perfekt nu inför sommaren.

Vitamin E Moisture Cream är en lätt, fräsch och riktig fuktighetsbevarare som är en av de mest älskade produkterna på The Body Shop. Det säljs en burk var 14 sekund! Nu har hudvårdshjälten inte bara fått en extra fin design utan även en större förpackning.

The Body Shop Super Soft Cleansng Brush

Som kronan på hudvårdsrutinen har The Body Shop även lanserat en Super Soft Cleansing Brush. Den är en supermjuk ansiktsborste med 350 000 ”silkeslena djurschysta fibrer” som hjälper en att lyfta smuts, ta bort makeup och rengöra huden ordentligt.

The Body Shop Vitamin E Special Edition Skincare Collection

Vad tycker du om Vitamin E Special Edition Skincare Collection? Något som lockar?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share