Artikeln innehåller reklamlänkar

Spakänsla med Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea

DEN ÄR HÄR! I dag har The Body Shops hypade kroppsserie Fuji Green Tea landat i butik. Produkterna innehåller handplockat grönt te från Mount Fuji i Japan och är, utan tvekan, en av mina favoritkollektioner någonsin från TBS.

Jag är ett stort fan av grönt te och älskar att kunna njuta av en hel kollektion med det i fokus. Grönt te är ju fullproppat av antioxidanter och har är som en vitaminbomb som sägs förebygga flera olika sjukdomar. Drycken har faktiskt haft högt anseende i över 400 år tack vare sina hälsosamma egenskaper. Att grönt te också har en hälsoeffekt på utsidan med fuktighetsbevarande och porsammandragande egenskaper är inte lika välkänt. Visste du att japanska kvinnor applicerar grönt te på sin hud och badar i det?

Det är ett hudvårdsknep som The Body Shop nu tagit till vara på i Fuji Green Tea. Kroppsserien doftar helt fantastiskt och känns både uppiggande och fräsch tack vare citrusnoterna. Det råder ingen tvekan om att det är en perfekt serie för alla hemmaspa-kvällar. Den fräscha doften lugnar en stressad själ och friskar upp både sinne och kropp.

Men nu … låt mig presentera några godbitar ur kollektionen samt berätta hur du kan skapa en egen teceremoni hemma för djuprengöring och uppfräschning 🙂

 

Upptäck The Body Shop Fuji Green Tea

Fuji Green Tea Bath Tea

Fuji Green Tea Bath Tea är precis som namnet antyder, te för badet. Teet används med hjälp av Bath Infuser (eller en stor tesil) och sveps runt i vattnet med varsamma rörelser. Resultatet blir ett väldigt avkopplande bad med den behagliga och fräscha green tea-doften.

The Body Shop Fuji Green Tea Exfoliant Corporel

Fuji Green Tea Body Scrub rengör, exfolierar och gör huden fri från trötta hudceller och orenheter.

The Body Shop Fuji Green Tea

En lätt vispad kroppskräm med min nya favoritdoft. Tro mig, Fuji Green Tea Body Butter är ett must-have!

The Body Shop Fuji Green Tea

För den som vill njuta av doften länge är Fuji Green Tea Eau de Cologne pricken över i:et. En härlig dagdoft med en fräsch krispighet.

Skapa en egen teceremoni med Fuji Green Tea

1. Rengör på djupet
… och bada bort stressen med te! Börja med att fylla en Bath Infuser med Fuji Green Tea Bath Tea, och låt de hela gröna tebladen skapa ett underbart bad för din kropp. Koppla av. Rengör och exfoliera huden sedan med body scrub och body wash.

2. Fuktighetsbevara och mjukgör
… med body butter, body lotion eller body sorbet. Body butter är perfekt när du är torr, body lotion är perfekt när du vill smörja in dig snabbt och body sorbet är, med sin svalkande känsla, ljuvlig att använda under våren och sommaren.

3. Friska upp sinnet
… med den citrusfräscha och sofistikerade doften Fuji Green Tea Eau de Cologne. Det är en härlig blandning av grönt te, bergamott, citron och mandarin i toppnoterna, med ett blomstrande hjärta av kamelia, jasmin och viol.

 

Vad tycker du om kollektionen? Något som lockar lite extra? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share