Snart ett alternativ till B&J:s – Magnum Pints

Snart ett alternativ till B&J:s – Magnum Pints

magnum-pints

Snart kommer du kunna hitta ett Magnum-alternativ till Ben & Jerry's i frysdisken. Magnum har nämligen ställt sig frågan varför en så älskad glass bara ska ätas på pinne. Därför presenterar Magnum nu glass på bägare under signaturen Magnum Pints.

I torsdags var jag inbjuden till glasslanseringen som ägde rum på Rigoletto i Stockholm. Vi fick slå oss ner i en mysig biosalong med ljus och kuddar och titta på förhandsvisningen av den kritikerrosade storfilmen, Monica Z (som för övrigt var huuur bra som helst!). Glass + ljus + film = underbart sätt att spendera en höstdag på.

magnum_pints

Med oss hem fick vi alla tre olika smaker. Jag och killen passade på att provsmaka alla i dag.

 • Magnum Vanilla & Chocolate:
  Silkeslen vaniljgräddglass blandad med riven belgisk choklad, en kärna av chokladsås och toppad med bitar av mörk belgisk choklad.
 • Magnum Hazelnut & chocolate
  Fyllig hasselnötsgräddglass blandad med riven belgisk choklad, en kärna av hasselnötssås och toppad med bitar av mörk belgisk choklad.
 • Magnum Chocolate
  Intensiv chokladgräddglass blandad med riven belgisk choklad, en kärna av chokladsås och toppad med bitar av mörk belgisk choklad.

magnum_pints-glass

Magnum Pints finns i butik från och med vecka 41 för mellan 35-45 kronor.

Vilken tycker du låter godast? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

0 reaktioner på ”Snart ett alternativ till B&J:s – Magnum Pints”

 1. Wow, låter riktigt roligt med biobesöket och den nya glassen. Den där måste jag absolut testa (om den kommer till Finland också – hoppas hoppas hoppas!). 😀

 2. Jag smakade dem när jag var i Portugal förra månaden (där de redan kommit ut) och jag blev faktiskt lite besviken. Inte riktigt så god som jag hade hoppats och den chokladkrämen i mitten smakade inte bra heller :/ annars är jag ett stort fan av magnum!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet