Glossybox-mingel: Aniktsbehandling med 24 karats guld på Qvi Si

Glossybox-mingel: Aniktsbehandling med 24 karats guld på Qvi Si

beauty_is-golden-qvi-si-ansiktsbehandling

I torsdags bjöd GlossyBox in mig till ett exklusivt lanseringsmingel med den senaste skönhetsboxen, “Beauty is Golden” som tema. På den mysiga salongen Qvi Si här i Stockholm bjöds det på champagne, jordgubbar och macarons till en ansiktsbehandling med 24 karats guld. För att sammanfatta allt: WOW!

Mm. Bara tanken på att njuta av en ansiktsbehandling i guld ger mig goldfever, haha. För attans vad lyxigt det är och känns att ha en ansiktsmak av guld istället för mina vanliga 20-kronors masker. Genom jonvandringen som sker mellan guld och hud ökas vår cellomsättning och blodcirkulation. Guldet stärker på så sätt hudens immunförsvar, reducerar uppkomsten av fina linjer och rynkor och ger huden en rejäl energiboost.

qvi-si-glossybox-eventsalong_qvi-si
När det knappt kan bli mer lyxigt överraskas jag av två stora goodiebags innan jag går hem. I det ena paketet fanns ett presentkort på Qvi Sis signaturbehandling QviSi Sign. Det är en 1,5-2 timmar lång ansiktsbehandling med NBE-lifting behandling, microdermabrasion eller medicinsk peeling. Ångbad med portömning, brynplockning, avkopplande massage, specialmask samt avslutande produkter ingår också. LYX!!

yellow-rose-cosmetics
I ett annat paket gömde sig Yellow Rose Golden line face firming cream, Ginger body oil och Face radiance gel mask. Alla med guld!
yellow-rose_cosmeticsglossybox_beauty-is-golden

Och sist men inte minst hade GlossyBox kollat in min blogg för att kunna ge mig en skönhetsbox med andra produkter än de jag fick i min box. Så sjukt snällt! 😀

Vad tror du om ansiktsbehandlingar med guld? Är det något som lockar dig? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

17 reaktioner på ”Glossybox-mingel: Aniktsbehandling med 24 karats guld på Qvi Si”

  1. A G N E S ▲ - Dreaming of traveling around the world

    Jag ÄLSKAR dig Ida! Du är den bästa förebild man kan ha! Allt du gör, får mig att må bättre, vilket jag verkligen behöver just nu, eftersom jag hamnat mitt i en sjukt jobbig depression, med ätstörningar. Den senaste tiden har allt varit om att ha den ”perfekta” kroppen… Men att DU vågar vara som DU är, kanske gör att JAG vågar vara den JAG är! Kan du ge lite tips på hur man ska tänka? Hur ska man tänka för att våga vara lite fläskig, kurvig, eller bara få vara sig själv? Hur får man bättre självkänsla? <3
    Tack för att DU finns Ida! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet