Artikeln innehåller reklamlänkar

Smoky Poppy & Color Euphoria – spännande nyheter från TBS!

The Body Shop Addictive Smoky Poppy Body Range & Colour Euphoria

Istället för klassiska vårpasteller och friska, lätta, dofter välkomnar The Body Shop 2015 med massa färg och en djup, kryddig doft. Här är en närmare titt på nyheterna Limited Edition Smoky Poppy och Colour Euphoria.

The Body Shop Addictive Smoky Poppy Body Range & Colour Euphoria

Limited Edition Smoky Poppy

Smoky Poppy är en serie med extrakt av handplockad vallmo från Ankara-regionen i Turkiet. I den ruskigt snygga kollektionen finns en scrub, body butter, shower gel, body lotion, bath bombs, massage oil och Eau de Toilette.

Jag tycker doften är väldigt spännande. Den är förförisk och sensuell med sina kryddiga, blommiga och träiga noter. En perfekt doft inför Alla hjärtans dag med andra ord! Om du gillar The Body Shops ikondoft White Musk eller djärva Red Musk så kommer du säkert älska mellantinget Smoky Poppy.

En annan nyhet är Lip & Cheek Velvet Stick som ger en naturlig glöd på läppar och kinder. Poppy Universal Lip & Cheek Velvet Stick är nog den mest intressanta. Det svarta stiftet anpassar sig efter hudens eget PH och för att bli en helt unik vallmonyans.

Smoky Poppy Blusher Brush är också en rolig nyhet. Den mjuka kabukiborsten har nämligen fått formen av en vallmoblomma.

colour-euphoria

Colour Euphoria

Hur glad blir man inte av dessa färgglada nyheter? Colour Euphoria innehåller två nya Shimmer Cubes Palette i Pink Poppy och Yellow Poppy. Till det kommer matchande Colour Crush-nagellack. Jag är särskilt sugen på att prova det mörkblå nagellacket Mad About Blue samt den mörkblå och gula ögonskuggan från Yellow Poppy-paletten.

The Body Shop Smoky Poppy & Colour Euphoria lanseras 21 januari 2015.

Vad tycker du om dessa nyheter? Något som lockar? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share