Artikeln innehåller reklamlänkar

Smarta stylingredskap för alla resor och tillfällen

Smarta stylingredskap för alla resor

Om du bara får ta med ett stylingredskap till en öde ö, vilket tar du med? Jag har en solklar favorit men vill (och måste) variera mig beroende på resa och situation. En resa mot varmare breddgrader brukar ofta innebära mycket sol och bad. Då är, till exempel, en smidig hårtork ett must-have för mig. Vid en kortare weekendresa till en pulserande storstad prioriterar jag att packa lätt. Och vid längre semesterresor satsar jag på en styler som gör frisyrvariationerna oändliga.

Även om jag inte fixar mitt hår dagligen kan du räkna med att jag alltid har ett stylingverktyg med mig på resan. Alltid redo heter det.

Smarta stylingredskap

ghd Eclipse Styler
Ghd Eclipse

Styler – För variation

Om jag bara fick använda ett enda stylingverktyg för resten av mitt liv så skulle det vara en styler. Närmare bestämt ghd Eclipse. Den stylern är F A N T A S T I S K! Jag har älskat den sedan den kom ut och kan fortfarande predika om den. I korta drag ger Eclipse minimalt med slitage, en massa glans och oändliga stylingmöjligheter. Du kan exempelvis locka ditt hår, platta det, fixa ett snyggt beachsvall eller helt enkelt bara experimentera. Det är otroligt smidigt och går dessutom fort eftersom du kan styla större sektioner åt gången.

Enda minuset är att stylern är rätt tung. Denna skulle jag därför främst rekommendera på längre semesterresor eller på resor när du inte behöver tänka på bagagevikten. Och såklart hemma. Är det bara ett stylingverktyg du ska lägga pengarna på eller önska dig i julklapp så är det ghd Eclipse.

Smart stylingredskap: Ihopfällbar hårtork från L'Oréal Paris

L'Oréal Pars Hårfön

Smidig hårfön – För volym och snabb torktid

Jag brukar oftast duscha på kvällen men kan inte gå i säng med vått hår. En smidig hårfön är därför ett måste på alla resor där jag inte vet om det finns eller ej. Jag blåser håret torrt på kvällen och kan styla det dagen efter med blow dry. Glöm inte att med bara en hårfön och en borste kommer du långt i frisyrväg!

Smart stylingredskap: Babyliss mini iCurl

BaByliss Mini iCurl

Ministyler – För weekendresan

En ministyler slinker lätt ner i handväskan och passar perfekt när din prio är att packa lätt.

Smart stylingredskap: Björn Axen Magic style brush

Björn Axen Magic Style Brush

Magic style brush – För ett glammigt svall

En klassisk rundborste och ett stylingverktyg i ett. Magic Style Brush är så rolig att använda. Du kan locka, forma och styla ditt hår lätt och smidigt.

Smart stylingredskap:Rapunzel of Sweden Beachwave Locktång

Rapunzel of Sweden Beachwave-locktång

Beachwave-locktång – För alla tillfällen

Tillsammans med min hårtork och en borste var det detta stylingverktyg som fick följa med mig på en månads semester till USAs soliga västkust. Beachwave-locktången från Rapunzel sinker lätt ner i bagaget, väger typ ingenting och gör att det går snabbt och enkelt att fixa ett snyggt beachsvall – både till vardag och fest.

Tangle Teezer

Tangle Teezer – För att reda ut håret snabbt

Världens mest populära utredningsborste. Jepp, Tangle Teezer är hårresande bra. Den gör det enkelt att reda ut tovigt och trassligt hår snabbt. Dessutom väger borsten typ ingenting och är smidig att ha med sig på vilken resa som helst.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share