Artikeln innehåller reklamlänkar

Semestertips: Personliga resväskor från iKase

iKase - Personliga resväskor

Tänk dig hundratals svarta resväskor som väller fram på flygplatsen … och SNAP! En av dessa godingar rullar in. Jepp, personligare resväskor får du leta efter.

Det franska företaget iKase har över 1 500 supertuffa resväskor med motiv i alla möjliga olika kategorier. Från sport och superhjältar till Hello Kitty, sagomotiv och olika designermotiv. Inte nog med det. Det kanske allra bästa är att du kan designa din egen resväska – med en bild från din dator, Facebook eller Instagram. Hur awesome?!

Väskorna går på runt 2290 kr. Om du är sugen kan jag dock tipsa om att du just nu kan köpa ett urval av väskorna → HÄR ← med 66 procent rabatt.

Med andra ord kan du fynda iKase-resväskor för 778 kr istället för 2290 kr. Det kallar jag ett kap. En unik och personlig resväska är både praktiskt på flygplatsen samt något som kan bli en kul statement-accessoar på alla resor. Jag hade LÄTT köpt en om det inte var så att jag fortfarande har en färsk lila resväska. Damn. Superman-resväskan eller den rosa Game Boy-väskan hade jag älskat att ha med mig till resan till Polen i dag och till USA-resan i augusti.

Vilken väska är din favorit? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share