Artikeln innehåller reklamlänkar

Så filar du naglarna med ett klick – i 3 enkla steg

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Från elektrisk fotfil till elektrisk nagelfil. Nu lanserar Scholl Velvet Smooth Nail Care System som ger dig möjlighet att själv behandla dina naglar med proffsresultat hemma – i 3 enkla steg.

Scholl Velvet Smooth Nail Care System* (449 kr) är en batteridriven nagelfil som kan användas på både tå- och fingernaglar. Det finns tre olika filhuvuden som, med två olika hastigheter, används för att fila, putsa och polera naglarna.

Eftersom jag har gelenaglar har jag inte kunnat testa nagelfilen på mina egna naglar än. Den är nämligen inte till för konstnaglar – utan för dina egna. Om du jobbar med till exempel gele eller akryl kan du självklart använda filen för att forma och buffa naglarna innan bygger dem, men du behöver förmodligen även en vanlig buffer för att komma åt vid nagelbanden ordentligt.

Jag har istället provat nagelfilen på mina tånaglar och resultatet blev hur bra som helst! Jag hatar att fixa fötterna och tackar och tar emot allt som gör det lättare och enklare att fixa en salongspedikyr hemma.

Scholl Velvet Smooth Nail Care System används i tre enkla steg:

  1. Fila naglarna (med det blå filhuvudet)
    Börja fila tå- eller fingernaglarna genom att röra filen i enbart en riktning. Fila naglarna till önskad form. När det gäller fingernaglar så kan formen variera, men när det kommer till tånaglar så rekommenderas en rektangulär form för att förhindra att naglarna växer inåt.
  2. Slipa naglarna (med det turkosa sliphuvudet)
    Putsa nagelytan för att jämna ut ojämnheter och förbereda nageln på bästa sätt naglarna för polereingen.
  3. Polera naglarna (med det vita poleringshuvudet)
    Polera försiktigt naglarna för att göra naglarna naturligt vackra och blanka (det kommer se ut som att du haft på ett lager glansigt topplack redan)

Scholl Velvet Smooth Nail Care System

Till den elekttriska nagelfilen kommer ett nytt Velvet Smooth Nail Care Oil* (99 kr) – det är en nagelvårdsoljan berikad med Omega-3 och e-vitaminer som vårdar naglarna och nagelbanden och ger en massa glans. Dessutom doftar denna lilla goding supergott.

Bilder från pressvisningen av Velvet Smooth Nail Care System

Scholl Velvet Smooth Pressvisning

Scholl Velvet Smooth PressvisningScholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Nu återstår det bara att se hur många gånger filhuvudena kan användas innan de måste bytas ut. Som det är just nu får man köpa refillen i trepack med alla filhuvuden för 99 kronor.

Hur som helst, en väldigt uppskattad nyhet som kommer göra det enklare att fixa en snygg manikyr eller pedikyr hemma.

Tänk på att Velvet Smooth Nail Care System inte ska användas på tunna, svaga, skadade eller infekterade naglar. Var även försiktig så att du inte slipar för mycket eller för ofta.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share