Artikeln innehåller reklamlänkar

Säsongens hetaste ljusa väskor – i olika prisklasser

Blush & Nude Spring Bags

Disclaimer

 

Högt upp på min önskelista denna säsong? En ljus vårväska i nude, beige eller pudrigt rosa. Jag har listat 10 av mina absoluta favoriter här i olika storlekar och prisklasser.

Att satsa på nya accessoarer är ett så enkelt och smidigt sätt att uppdatera din garderob på varje säsong. En ny väska gör mycket och blir lätt pricken över i:et till din outfit. Själv har jag nästan bara svarta och mörka väskor hemma – vilket gör att en ljus väska står väldigt högt upp på min most wanted-lista. Den ljusa vårväskan är lika aktuell varje vår och sommar och passar dessutom till i stort sett allt!

Tidigare har jag drömt om en Damier Azur Neverfull från Louis Vuitton, men i år känner jag mig faktiskt mer sugen på t.ex. en liknande ”tote” från By Malene Birger (nr. 7 – som dessutom är betydligt billigare!). Jag har nämligen en enorm crush på By Malene Birgers snygga signaturmönster, ”Arabian Flower”, och skulle mer än gärna låta det pryda min vårväska.

Med det sagt – här har ni 10 snygga och trendiga köp för olika plånböcker. Från 349 kronor (nr. 8) till 3349 kr (nr. 9). Vilken väska väljer du? 🙂

1 Zip winged tote  (så snygg och prisvärd!) 2. Axelremsväska 3. Ryggsäck 4. Baby pink bag 5. Light taupe bag 6. Taupe bag 7. Grineeh bag 8. Pom pom satchel 9. Bucket Bag 10. Love Moschino tote

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share