Pastel Mermaid Stiletto Gel Nails

Pastel Mermaid Stiletto Gel Nails

Stiletto Mermaid Nails Pastel Mermaid Stiletto Gel NailsPastel Mermaid Stiletto Gel Nails

Checka in mina nya klor! Jag vågade prova på stilettonaglar för första gången i går när jag var hos Kasia. Hon gjorde även en supersnygg design med pastelliga regnbågsfärger, glitter och en massa stenar. Vad tycks? 😀

Första gången jag såg stilettonaglar höll jag faktiskt på att smälla av. Jag tyckte att det var så fult och skrattade åt formen. Nu älskar jag det! Ju mer jag jobbar med naglar desto mer börjar jag föredra att ha långa spetsiga framför klassiska raka gelenaglar. Det känns såklart ovant med denna längd i början, men tro det eller ej – man vänjer sig snabbt!

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

24 reaktioner på ”Pastel Mermaid Stiletto Gel Nails”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet