Artikeln innehåller reklamlänkar

Air Optix Colors Event – En ny look med färgade linser!

Air Optix Colors Event - Art of Makeup School

En mer intensiv ögonfärg eller en helt ny look? Prova att uttrycka dig med färgade linser – även till vardags! Air Optix Colors bjöd in mig till en stylingkväll utöver det vanliga på Art of Makeup School förra veckan. I fokus var ögonen och hur man kan skapa ett nytt utseende med en ny ögonfärg. Själens spegel säger allt. Att förändra eller intensifiera sin ögonfärg ger en därför givetvis en ny look på direkten. Jag älskar färgade linser och tycker det är superkul att kunna experimentera med olika färger efter humör och låta ögonen återspegla ens sinnesstämning.

Air Optix Colors Event

Air Optix Colors Event - Art of Makeup School

På Air Optix Colors stylingkväll fanns optiker på plats som guidade oss till en passande ögonfärg samt duktiga makeupartister från Art of Makeup School som kompletterade den nya looken med en matchande sminkning. Jag, som har bruna ögon, ville gärna ha en mer intensiv förändring blev tipsade om Air Optix Colors nyanser Brilliant Blue och Sterling Grey. Jag fastnade totalt för de gråa linserna. Resultatet blev så coolt! Naturligt, spännande, tufft och mystiskt på samma gång (se före- och efterbilder längre ner i detta inlägg).

Air Optix Colors
Välj färgade linser efter din hårfärg, ögonfärg samt vilken effekt du är ute efter.

Air Optix Colors är de första färgade linserna gjorda av silikonhydrogel. De släpper igenom sex gånger mer syre än andra färgade kontaktlinser vilket låter dina ögon andas. De blir på så sätt mycket mer bekväma att använda och passar perfekt om du vill byta din ögonfärg även till vardags. Linserna finns i nio olika färger (med eller utan synkorrigering) och kan bäras i upp till en månad. Du kan se alla nyanser samt läsa mer om Air Optix Colors på Lensstore.se.

Air Optix Colors Event - Art of Makeup School

Före & efter med Sterling Grey Lenses

Air Optix Colors Event

Jag tycker resultatet med de gråa linserna blev supertufft! Så här vill jag uttrycka mig oftare 😀 Vad tycker ni om resultatet?

P.S Ha kul när du uttrycker dig själv med färgade kontaktlinser. Men glöm inte att kontakta din optiker om dina ögon blir röda, gör ont, svullnar eller blir irriterade.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share