Artikeln innehåller reklamlänkar

Påsknaglar med OPI Sheer Tints

opi_sheer-tints

Ett hett tips till dig som gillar att byta nagellack ofta eller vill låta fantasin flöda är att spana in nyheten OPI Sheer Tints Top Coat. Det är skira färgade topplack som kan användas separat för en diskret färg på naglarna eller som ett färgat topplack över din manikyr. På så sätt kan du på nolltid förändra dina naglar – utan att lacka om. Du kan till exempel använda OPI Sheer Tints för coola gradients/ombre, vattenfärgsdesign eller över glitterlack eller cremelack.

Med ett vitt lack som bas testade jag att göra en påskinspirerad design med alla nyanser av Sheer Tints. Jag använde endast ett lager av topplacket men som ni ser ger det en hel del färg ändå. Jag vet inte hur mycket jag kommer använda dessa men det är ett par riktigt roliga lack att ha i samlingen.

OPI_Sheer-Tints-Top-Coat
OPI Sheer Tints Top Coat kostar 150 kr/st och finns i nyanserna: I’m Never Amberrassed, Don’t Violet Me Down, I Can Teal You Like Me och Be Magentale With Me.

Om jag bara skulle satsa på ett av dessa lack så skulle jag ta den rosa eller lila. De funkar på nageln som de är och kan dessutom användas till det mesta.

Vad tycker du om OPIs senaste nyhet? Hiss eller diss? 🙂 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share