Påsknaglar med OPI Sheer Tints

Påsknaglar med OPI Sheer Tints

opi_sheer-tints

Ett hett tips till dig som gillar att byta nagellack ofta eller vill låta fantasin flöda är att spana in nyheten OPI Sheer Tints Top Coat. Det är skira färgade topplack som kan användas separat för en diskret färg på naglarna eller som ett färgat topplack över din manikyr. På så sätt kan du på nolltid förändra dina naglar – utan att lacka om. Du kan till exempel använda OPI Sheer Tints för coola gradients/ombre, vattenfärgsdesign eller över glitterlack eller cremelack.

Med ett vitt lack som bas testade jag att göra en påskinspirerad design med alla nyanser av Sheer Tints. Jag använde endast ett lager av topplacket men som ni ser ger det en hel del färg ändå. Jag vet inte hur mycket jag kommer använda dessa men det är ett par riktigt roliga lack att ha i samlingen.

OPI_Sheer-Tints-Top-Coat
OPI Sheer Tints Top Coat kostar 150 kr/st och finns i nyanserna: I’m Never Amberrassed, Don’t Violet Me Down, I Can Teal You Like Me och Be Magentale With Me.

Om jag bara skulle satsa på ett av dessa lack så skulle jag ta den rosa eller lila. De funkar på nageln som de är och kan dessutom användas till det mesta.

Vad tycker du om OPIs senaste nyhet? Hiss eller diss? 🙂 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

21 reaktioner på ”Påsknaglar med OPI Sheer Tints”

  1. Åh ser riktigt coolt ut! ^_^
    Säger att det är en hiss, speciellt för mig då jag aldrig orkar lacka mina naglar. Haha

    På tal om nagellack, vilket märke är den vita färgen ifrån? Och skulle du rekommendera den? ^_^

    1. Kul, tycker också att det är en hiss 😀 Den vita färgen är IsaDoras “Glamour White”. Den är superfin – ger en fantastisk skimrande glans och är riktigt täckande (har svarta gelenaglar under) 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet