Artikeln innehåller reklamlänkar

Budgettips för slitet och torrt hår

Pantene Pro V - tips för torrt hår

Om du har slitet och torrt hår är Pantenes nylanserade hårvårdsserie Pro-V Repair & Protect ett riktigt bra budgettips! Den uppdaterade formulan innehåller Pantenes senaste innovation – EDDS Antioxidant Damage Blocker Technology som skyddar håret mot skadliga mineraler i vattnet.

Även om koppar är viktigt för kropp och knopp (och dessutom är hett som tusan i inredningsvärlden), har Pantenes forskare bevisat att ett överskott av koppar i håret kan skada proteinet i hårstråets kärna och försvaga den. EDDS är en antioxidant som lokaliserar koppar i vattnet och hjälper till att neutralisera överskottet i håret. Så nu ska samtliga serier i Pantenes sortiment uppdateras med den nya innovationen.

Det jag gillar mest med Repair & Protect är att den återfuktar och faktiskt ger liv till skadat och torrt hår. Guldklimpen i serien är håroljan Repair & Protect Dry Oil som direkt gör håret lent, mjukt och glansigt utan att håret känns oljigt eller tungt. Ett stort plus är också att hela serien dessutom doftar superyummie – fruktigt och fräscht!

Det allra bästa? Alla produkter kostar runt 30 kronor i dagligvaruhandeln. Ett kap med andra ord.

*pressutskick

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share