Outfit: White ripped jeans

Outfit: White ripped jeans

White ripped jeansWhite jeans outfitWhite ripped jeans

Pilgrim halsband

White ripped jeans

Vita jeans, Boohoo ♦ Handväska, Modekungen ♦ Halsband, Pilgrim ♦ Tröja, Cubus ♦ Solglasögon, Boohoo

Det var ett tag sedan jag hann fota outfitbilder i dagsljus. Därför passade jag och Natta på att knäppa några kort snabbt när vi sågs i går. Jag hade för ovanlighetens skull vita jeans på mig. Jag beställde dem från Boohoo i höstas men har, av någon anledning, inte använt dem förrän nu. Förvånansvärt nog lyckades jag gå i dem hela dagen utan att spilla något. Mental self-five!

God morgon förresten! Vi har haft en skön sovmorgon och ska nu, som grädden på moset, duka upp en ordentlig brunch 🙂

[divider]Fler vita jeans[/divider]

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

18 reaktioner på ”Outfit: White ripped jeans”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet