NOTD: Creamy nude & dusky purple

NOTD: Creamy nude & dusky purple

OPI Hello Hawaii Ya ?

Jag kunde inte vänta länge med att lägga vantarna på lack från OPI Hawaii Collection. Här har använt den krämigt nudefärgade Do You Take Lei Away? och den dovt lila nyansen Hello Hawaii Ya? som bas. Sedan har jag dekorerat naglarna med glitterlack och striping tape. Vad tycks? 🙂

Jag har använt:
OPI Do You Take Lei Away
OPI Hello Hawaii Ya?
L'Oréal Paris Color Riche Sequin Explosion
Kubiss Nail Polish no. 78
Striping Tape Gold
+ topplack från Ciaté

Nagellack OPI Hello Hawaii Ya ?

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

27 reaktioner på ”NOTD: Creamy nude & dusky purple”

  1. Hur får du striping så himla snygga och sitta fast? Lyckas aldrig få dom bra eller sitta bra även fast jag använder topplack

    1. Det kan faktiskt vara lite pillrigt ibland! Men mitt bästa tips är att använda en liten nagelsax och pincett. Ibland är klistret inte så bra på själva stripingen så då försöker jag bara placera den rätt med pincetten och använda lite topplack som lim. Jag applicerar även topplack över så det ska sitta bättre 🙂

  2. Hur får du striping så himla snygga och sitta fast? Lyckas aldrig få dom bra eller sitta bra även fast jag använder topplack

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
20 Shares
Pin
Share
Tweet