Artikeln innehåller reklamlänkar

OPI + Coca Cola = Icons of Happiness

OPI + Coca Cola = Icons of Happiness

OPI_Icons_of_Happiness

I mitten på juni släpper OPI en läskande nagellackskollektion i samarbete med Coca-Cola. Kollektionen heter Icons of happiness och består av 9 lack inspirerade av Coca-Cola-produkter: “An instant dose of happiness, refreshingly stylish!“.

Jag ÄLSKAR kollektionen! Jag trodde inte alls att den skulle vara så färgglad som den är, och det är just det som gör kollektionen till en färgsprakande överraskning. Coca-Cola är så mycket mer än rött, colabrunt och vitt. Vad sägs om nagellack inspirerade av Coca-Cola Vanilla, Fanta, Sprite eller till exempel Coca-Cola Cherry?

Nagellacket “Today I Accomplished Zero” är min absolut favorit (Coca-Cola Zero har en särskild plats i mitt hjärta, haha). Men jag älskar också Coca-Cola Red, You’re So Vain-illa, Turn On The Haute Light, Green On The Runway och Orange You Stylish … Okej, älskar alla!

opi-coca-cola_icons-of-happiness

 • Coca-Cola Red
 • You’re So Vain-illa
 • Sorry I’m Fizzy Today

opi-coca-cola-icons-of-happiness

 • Get Cherried Away
 • Turn On The Haute Light
 • Today I Accomplished Zero

opi-icons-of-happiness

 • Green On The Runway
 • A Grape Affair
 • Orange You Stylish!

Icons of Happiness kommer finnas på nätet, i salonger, parfymerier samt på Kicks och Åhléns för 150 kr/st.

Vilka nyanser faller dig mest i smaken? 😉

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

22 reaktioner på ”OPI + Coca Cola = Icons of Happiness”

 1. Detta är inte en fråga som har med ditt inlägg att göra, men jag undrar bara vad typsnittet heter som du skriver dina inlägg med? Det är jättefint! 🙂

 2. Åh jag vill ha Sorry I’m Fizzy Today, Today I Accomplished Zero och Orange You Stylish! De skulle vara perfekta i sommar! Du föresten, måste bara säga att du är jättelik Louise Brealey som spelar in Sherlock serien! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet