Artikeln innehåller reklamlänkar

Ögonfransförlängning – före och efter

ogonfransforlangning

Att vakna upp med långa fransar är helt fantastiskt! Man slipper kleta på mascara, känner säg sminkad och tjejig samtidigt som man sparar tid. I går gjorde jag en ögonfransförlängning hos Amanda från House of Mandy och så här blev resultatet. Vad tycks?

Själv kunde jag inte vara mer nöjd. Jag har provat på ögonfransförlängning tidigare och har verkligen längtat efter långa fransar igen. Man blir så glad när man vaknar och när man tittar sig i spegeln. I går hade jag bara ifyllda ögonbryn och lite concealer och ser ändå rätt piffad ut.

fore-efter-ogonfransforlangning

Före och efter fransförlängningen. På den högra bilden har jag endast fyllt i mina ögonbryn. Ingen mascara behövs.

ogonfransforlangning_fore_efter

Mellan 90-140 fransar limmas på, en och en, på varje öga. Allt tar drygt två timmar den första gången, sedan håller resultatet i drygt en månad.

ogonfransforlangning-house-of-mandy

Fransarna finns i olika längder, jag valde bland de längsta – 14 och 15 mm. More is more 😉

house_of_mandy

Och här är fina Mandy. Hon har hållit på med fransar sedan i höstas och är redan hur duktig som helst. Om du själv är sugen på att prova så når du henne på [email protected] (hon håller till i Enköping). ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share