Artikeln innehåller reklamlänkar

Ögonfransförlängning – före och efter

ogonfransforlangning

Att vakna upp med långa fransar är helt fantastiskt! Man slipper kleta på mascara, känner säg sminkad och tjejig samtidigt som man sparar tid. I går gjorde jag en ögonfransförlängning hos Amanda från House of Mandy och så här blev resultatet. Vad tycks?

Själv kunde jag inte vara mer nöjd. Jag har provat på ögonfransförlängning tidigare och har verkligen längtat efter långa fransar igen. Man blir så glad när man vaknar och när man tittar sig i spegeln. I går hade jag bara ifyllda ögonbryn och lite concealer och ser ändå rätt piffad ut.

fore-efter-ogonfransforlangning

Före och efter fransförlängningen. På den högra bilden har jag endast fyllt i mina ögonbryn. Ingen mascara behövs.

ogonfransforlangning_fore_efter

Mellan 90-140 fransar limmas på, en och en, på varje öga. Allt tar drygt två timmar den första gången, sedan håller resultatet i drygt en månad.

ogonfransforlangning-house-of-mandy

Fransarna finns i olika längder, jag valde bland de längsta – 14 och 15 mm. More is more 😉

house_of_mandy

Och här är fina Mandy. Hon har hållit på med fransar sedan i höstas och är redan hur duktig som helst. Om du själv är sugen på att prova så når du henne på [email protected] (hon håller till i Enköping). ♥

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

26 reaktioner på ”Ögonfransförlängning – före och efter”

  1. Tack! Jag hade turen att vinna ögonfransförlängningen på helgens bloggevent. Men jag tror att Amanda tar runt 500 kr, vilket är väldigt billigt 🙂

 1. Jag gjorde ögonfransförlängning en gång.. Det började med att hon råkade limma ihop dom övre fransarna med dom undre..den smärtan när jag skulle öppna ögonen(!) usch… Sedan spretade dom åt alla håll på morgonen när jag vaknade, så jag fick sitta och pilla dom rätt i en halv evighet ..plus att det ömmade som satan i fransroten.. Eftersom jag inte ville fylla på efter det där så såg det halvt stört ut när hälften hade lossnat…

  Men när man ser dina bilder så blir man ju nästan lite sugen på att ge det en till chans…fast jag vette sjutton om jag skulle våga haha.

 2. Wow, vad snyggt det blev! Jag har ju också fransförlängning och man blir helt hooked! 🙂 Klarar mig inte utan dem, känner mig naken då! 😉 Men som Therese här ovan skriver så är det många oseriösa som håller på med fransförlängningar. Jag har hört liknande skräckhistorier! Jag skulle nog råda folk att gå via rekommendationer så du får någon som är riktigt duktig då är det inga problem alls! House of Mandy ser ut att ha gjort ett fantastiskt jobb! 🙂

 3. Supersnyggt!
  Men jag är lite skeptisk, har fått mycket tunnare ögonfransar på senare år och är rädd för att tappa de!
  Jättefina bilder på dig (er)! Kram Suss

 4. Fina Ida! Du är så grym, jag finner inte ord. Dina foton alltså – Gaah! Fransarna ser mycket bättre ut på bild än IRL (riktigt sådär grym är jag ju inte 😉 ) Hehe. Och du lyckades få bort mitt trippeltångshorn 😉 Så imponerad.

  Jättekul att träffa dig. Du är en riktig inspirationskälla! Nu känner jag mig taggad att kolla upp det där vi pratade om (gäller bara att jag ska komma ihåg vad det hette, man skulle kunna tro att jag är 89 år inte född 89!). Önskar att jag hade typ 20% av ditt driv och kunskap, då skulle bloggen kunna se lite mer skaplig ut och fotona liiite snyggare. Nu har jag helt enkelt ett och annat att ta tag i ! 🙂

  Må så gott nu, hoppas vi ses igen!
  KRAM

  1. Hihi faktum är att fransarna ser ut precis så – så du är verkligen hur grym som helst! 😀 Så himla gullig du är, var jättekul att träffa dig med! Haha nää inte alls, förstår själv inte hur du hinner med allt 😉 Hoppas vi ses snart igen!
   Kram

 5. Det blev superfint 🙂 Långa fransar är så läckert, vill också göra en fransförlängning men har tyvärr inte råd. Dessutom vet jag inte om jag skulle klara att ligga still så länge ;P

 6. Hej där!
  Så fina fransarna blev. Jag brukar smörja in mina fransar med ricinolja faktiskt och de har växt en hel del:)
  Tips!=)
  Den där träffen alltså, så fantastiskt arrangemang! Tyvärr bor jag lite för långt bort..
  Ha de fint!
  Kram Anna

 7. Vad fint det blev! Är otroligt okunnig när det gäller sånt här, men kan man använda mascara precis som vanligt, och tvätta bort mascaran utan att fransarna tar skada? (om man nu tycker att man vill ha lite mascara ändå).
  Kram

  1. Tack! Tanken är ju att du inte ska behöva använda mascara 🙂 Men visst kan man göra det, speciellt senare när man börjar tappa fransarna. Det enda man får tänka speciellt på är att inte ha en remover med olja när man tar bort sminket, då kan fransarna lossna.
   Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet