Artikeln innehåller reklamlänkar

Newcastle – Travel Essentials

Travel Essentials Newcastle

I dag bultar mitt hjärta lite extra. Anledningen? Jag ska ut och resa igen! Denna gång bär det av på bloggresa till Newcastle tillsammans med VisitBritain.

Jag älskar att upptäcka nya platser och ser enormt mycket fram emot att utforska en del av nordöstra England för första gången. Jag åker 16.15 i dag och kommer hem på onsdag kväll. Det fullspäckade schemat har gjort mig peppad till tusen, samtidigt som jag är fylld med reselycka.

Jag har precis packat ner det sista i min resväska. Här är fem av mina bästa ”travel essentials”:

  • Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette – En fantastisk ögonskuggspalett som innehåller superfina skuggor för både varma och kalla vardagssminkningar liksom festligare färgglada looker.
  • Clarins Face & Body Care Collection – En necessär fylld med flera underbara produkter från Clarins för både ansikte och kropp. Jag har även lagt i fler travel size-produkter från Clarins som Instant Light Natural Lip Perfector och Wonder Perfect Mascara.
  • Simply Tamed Mini – En söt och himla bra och smidig hårborste från Rapunzel of Sweden.
  • Ray-Ban Aviator – Favoritsolisarna följer självklart med. Dessa passar till i stort sett allt då jag är helt insnöad på guldiga accessoarer just nu.
  • L'Oréal Paris Elnett Precious Oil – Hårspray som är perfekt för torrt och skadat hår. Den fixerar inte bara looken utan ger även håret en silkeslen känsla och glans med formulan av ultralätt arganolja.

Häng med på resan! Följ mig på Instagram (@adaras) och stay tuned för uppdateringar här på bloggen också.

Disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share