Artikeln innehåller reklamlänkar

Fashion på flaska: Disaronno Wears Cavalli

Fashion på flaska: Disaronno Wears Cavalli

Disaronno Wears Cavalli

Snyggaste drinken just nu? Disaronno Wears Cavalli! Det är supergod amaretto i en lyxig limited edition-flaska signerat den italienske modeskaparen Roberto Cavalli.

Jag älskar Roberto Cavallis djuriska mönster och tycker att denna Disaronno Wears Cavalli-flaska är något utöver det vanliga. Den är så läcker att ha framme som en del av inredningen – även när den italienska likören är slut.

Amaretto Disaronno Originale är originalet av alla amaretto-sorter och har en sådär underbart söt smak som passar bra att smuttas över is någon gång ibland. Amaretton tillverkas främst av aprikoskärnor men har en tydlig smak av mandel med en viss bitterhet. Ett hett tips är att servera den kyld till en frukt- eller glassdessert. Eller använda den som en drinkingrediens (gärna till en drink med citron i för en syrlig touch!).

Disaronno Wears Cavalli ♥

Disaronno Wears Cavalli

Disaronno Originale kostar 169 kr på Systembolaget och har artikelnr 712.

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

2 reaktioner på ”Fashion på flaska: Disaronno Wears Cavalli”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet