Must-have i höst: 90-talets tattoo choker!

Must-have i höst: 90-talets tattoo choker!

Tattoo choker

90-talet är tillbaka! Få pluspoäng i modehimlen och damma av ditt tighta elastiska chokerhalsband i plast. Tattoo choker är ett helrätt höstmåste.

Jag hade en svart tattoo choker i mellanstadiet som jag älskade särskilt mycket. Jag bar det halsbandet varje dag (ingen underdrift). Sedan tröttnade jag på det och glömde tillslut bort det.  Tills nu typ. När jag fick syn på bilden ovan hos Nelly. Ha-begären kom direkt! Min gamla choker ska återupplivas 😉

[divider]Shop the look[/divider]

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

10 reaktioner på ”Must-have i höst: 90-talets tattoo choker!”

  1. NEEEJJJ! Haha åh vilka flashbacks jag får. Jag hade inget men kommer ihåg att många av mina kompisar hade dem och att jag var lite avundsjuk. Speciellt på en av mina vänner som passade så himla bra i sin svarta tattoo chocker. Hade aldrig trott att de skulle komma tillbaka! Vad nostalgiskt!

  2. Uscha! Är inte så mycket för att klä mig som “alla andra” du vet, så det är inte kul när det jag gillar blir trendigt ^^-
    Jag har 7-8 choker-halsband [:

  3. 90-talet är inne igen. Minns bara att man såg “inne”tjejerna i Frida (tidningen) ha såna tattoo shokers. Men jag längtar faktiskt tillbaka till 90-talet. Det var en härlig tid. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet