This post is available in
Traveling to Copenhagen

I dag kommer jag, för första gången i mitt liv, sätta min fot i Danmark. Jag ska nämligen flyga till Köpenhamn för en pressvisning med en av världens snyggaste och coolaste kvinnor, Kat Von D. CAN’T WAIT!

Inte nog med det. I morgon väntar en pressvisning med underklädesmärket Hunkemöller i Berlin. Behöver jag säga att jag är sjukt peppad inför denna vecka? 😀

Följ med mig på resan på Instagram under @adaras. Puss!

6 KOMMENTARER

    • Tack detsamma fina du! Kan bara säga att Köpenhamn definitivt är en stad jag måste besöka igen! Vill gärna se mer vad staden och Danmark har att erbjuda 🙂

  1. De drömmar du hade, under din skoltid, att få resa, se och upptäcka nya saker, blir nu uppfyllda. Jag hoppas att verkligheten överträffar förväntningarna. Många …

    • Tack, det var en underbar vistelse 😀 Älskar att resa och det är, precis som du säger, drömmar som går i uppfyllelse när jag får besöka huvudstäder eller länder jag inte varit i tidigare 🙂 Många kramar

    • Det var superkul! Kat Von D verkar vara så jordnära och en så härlig person. Dessutom ser jag enormt mycket fram emot alla spännande produkter 😀

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.