Artikeln innehåller reklamlänkar

Mot Köpenhamn & Kat Von D

Mot Köpenhamn & Kat Von D

Traveling to Copenhagen

I dag kommer jag, för första gången i mitt liv, sätta min fot i Danmark. Jag ska nämligen flyga till Köpenhamn för en pressvisning med en av världens snyggaste och coolaste kvinnor, Kat Von D. CAN’T WAIT!

Inte nog med det. I morgon väntar en pressvisning med underklädesmärket Hunkemöller i Berlin. Behöver jag säga att jag är sjukt peppad inför denna vecka? 😀

Följ med mig på resan på Instagram under @adaras. Puss!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

6 reaktioner på ”Mot Köpenhamn & Kat Von D”

    1. Tack detsamma fina du! Kan bara säga att Köpenhamn definitivt är en stad jag måste besöka igen! Vill gärna se mer vad staden och Danmark har att erbjuda 🙂

  1. De drömmar du hade, under din skoltid, att få resa, se och upptäcka nya saker, blir nu uppfyllda. Jag hoppas att verkligheten överträffar förväntningarna. Många …

    1. Tack, det var en underbar vistelse 😀 Älskar att resa och det är, precis som du säger, drömmar som går i uppfyllelse när jag får besöka huvudstäder eller länder jag inte varit i tidigare 🙂 Många kramar

    1. Det var superkul! Kat Von D verkar vara så jordnära och en så härlig person. Dessutom ser jag enormt mycket fram emot alla spännande produkter 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet