Artikeln innehåller reklamlänkar

Min höstcrush: Värmande ponchos

Stockholm outfit

Finns det något bättre än att svepa in sig i en mysig poncho vid kyliga sensommarkvällar? Lika bra fungerar såklart ponchon i tv-soffan med en rykande kopp te i handen medan höstregnet smattrar mot rutorna. Eller över skinnjackan när det blir ännu kallare.

Jag älskar ponchos! Vet ni var jag, av alla ställen, hittade min? I en butik mitt i Nevadas öknen. Närmare bestämt på Wilsons Leather i Las Vegas North Premium Outlet. Jag fann faktiskt några tillfällen att svepa in mig i min poncho i både Nevada och Kalifornien (främst inomhus och när vi körde bil på natten). Ännu mer uppskattad är ponchon såklart hemma i Sverige.

Jag vill bara ha fler att variera med. Inomhus, utomhus – you name it! Ponchos är helrätt året om. Några av mina favoriter i butik hittar du här nedanför. Vilken är din favvo?

Shoppingtips – 11 Ponchos

 

Poncho outfit / Stockholm

Tips! Glöm inte bort att du även kan använda en fin filt som poncho. Kanske har du en redan liggandes hemma? Om du är lite pysslig av dig kan du sy fast ett spänne framtill så att du kan knäppa din poncho – eller klippa och sy ett hål för huvudet. Annars kan du även svepa in dig i filten och knyta ett smalt bälte runt midjan.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share