Annonssamarbete med Destination Gotland
Artikeln innehåller reklamlänkar

Fira Medeltida Jul i Visby

Jag och Simon kan nog inte bli mer peppade! I helgen åker vi ner till Gotland för att fira Medeltida Jul i Visby. Jag har alltid drömt om att besöka Medeltidsveckan samt gå på den årliga julmarknaden. Detta blir som ett smakprov på det bästa av två världar.

Att fira Medeltida Jul på Gotland låter även som det ultimata sättet att koppla bort all julstress. Vem vill inte svepa in sig i en mantel, dricka varm äppelmust och vandra bland vackra ruiner och slingrande gränder i ett vintrigt Visby? ?

Passa på att se riddarnas vintertornering, prova på skytte, besök ett glasblåseri, lyssna på när tomtemor läser sagor eller värm dig vid en öppen spis. Med eldshower, teater, medeltida musik, god dryck och mat i fokus lär detta bli en oförglömlig helg i decembermörkret.

Medeltida Jul i Visby 8-10 December

Medeltida Jul i Visby, Gotland
Foto: Elin Kero

Den nya traditionen Medeltida Jul arrangeras helgen 8-10 december 2017, för fjärde året i rad. Om du är sugen på att åka är det ännu inte för sent. Destination Gotland har just nu ett grymt prisvärt paketerbjudande:

Boka resa + boende + entrépass hos Destination Gotland

Just nu får du båtresa tur och retur + hotell i Visby från 1295 kr/person (2 nätter). Välj sedan entrépasset som tilläggsprodukt så har du allt klart inför avresan. Entrépasset inkluderar konserter, föreläsningar, julmarknad och andra evenemang under Medeltida Jul.

> Klicka här för att boka paketerbjudandet
> Klicka här för att boka endast entrépasset

Medeltida Jul på Gotland, Visby
Foto: Elin Kero

Får också passa på att säga ett stort tack till Elin Kero som tipsade mig om denna weekendresa! Kolla in hennes inlägg här och här för att se hur magiskt det såg ut när hon besökte Medeltida Jul 2016 och 2015.

Medeltida Jul i Visby - Gotland
Foto: Henrik Jensen

Ses vi i Visby? 😀

P.S Glöm inte att följa med på vår resa i helgen på Instagram, Facebook och Twitter! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share