Artikeln innehåller reklamlänkar

Maria Nila Pure Volume: Hett tips för trött vinterhår

Maria Nila Pure Volume Mousse

Är du ett fan av Maria Nilas volymgivande serie? Då kommer du älska det nyaste tillskottet i familjen: Pure Volume Mousse.

Det är ett vårdande volym- och strukturgivande mousse som appliceras i handdukstorkat hår. Om du har torrt och livlöst hår kommer du inte vilja vara utan detta. Det går så snabbt och enkelt att få naturlig volymboost! Det är bara att skaka flaskan, spraya en liten mängd mousse i handflatan och sprida ut jämnt från rötterna till topparna innan du torkar håret.

Maria Nila Pure Volume Mousse innehåller 100 procent veganska ingredienser som solrosextrakt, antioxidantrik ricinolja och Maria Nilas unika Colour Guard Complex som reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt och värmestyling samt skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Moussen innehåller även Pro-Vitamin B5 som hjälper till att bevara fukten i hårstråna och gör att håret blir fylligt utan att kännas stelt eller klistrigt.

Maria Nila Pure Volume

Jag fick hem ett pressutskick med Maria Nila Pure Volume Box (349 kr) innan jul. Det är ett kit med Pure Volume Mousse, en liten shampoo, balsam samt ett doftljus i samma underbara doft. För yes. Dessa produkter doftar helt amazing! Dessutom har jag blivit helt kär i moussen.

Jag använder den efter varje dusch innan jag fönar håret för att få lite mer volym och motverka friss. Resultatet blir naturligt mjukt och smidigt. Moussen har även fungerat superbra med mina mina tape hair extensions och har inte klibbat, vilket är ett stort plus.

Maria Nila Pure Volume Mousse

Separat säljs Maria Nila Pure Volume Mousse för det rekommenderade priset 219 kr/150 ml online samt på utvalda salonger runt om i världen. Rätt pricy men absolut värt varenda krona om du vill få en snabb volymboost och samtidigt bevara din hårfärg.

Maria Nila Pure Volume Shampoo & Conditioner

♥♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share