Artikeln innehåller reklamlänkar

Make-Up Studio lanseras i Sverige

Make-Up Studio Professional

Letar du efter högkvalitativ makeup eller ett brett utbud? Glada nyheter! Nu kommer det holländska proffsmärket Make-Up Studio till Sverige!

Make-Up Studio grundades i Amsterdam på 80-talet utav en av världens första makeupartister, för makeupartister. I dag finns märket i mer än 70 länder och klassas ofta som makeupartisternas val nummer ett. Det är ett märke som satsar på kvalitet, hög pigmenthalt och en otrolig bredd av produkter. I sortimentet finns hela 1 600 produkter att välja mellan. Bland annat över 90 olika ögonskuggor och 82 olika nyanser på läppstift.

Här finns alltså något för dig som söker proffsiga makeupprodukter eller något utöver det vanliga. När jag var på premiärvisningen av märket förra veckan blev jag helt tagen av alla olika produkter. Sortimentets höjdpunkt tycks vara ögonskuggorna. Jag tror aldrig jag har sett så många fina nyanser eller skuggor som är så otroligt pigmenterade. Wow är ordet!

Make-Up Studio Professional

I sortimentet finns bland annat ögonskuggsmousse, läppstift i mängder och effektfulla ögonfransar.

Make-Up Studio Professional

… Och kolla bara på ögonskuggan på bilden nedanför. Hur ball är inte den? Det är en ugnsbakad skugga med mycket pigment som ingår i Moondust-serien. Varje nyans i serien har en intensiv svart bas och en vacker färgad finish. Min nyans heter ”Volcano” och har en glödande röd finish. Skuggan ger massor av lyster, skimmer och smular inte. Den håller dessutom sjuuuukt länge.

Jag använde Make-Up Studio Eyeshadow Moondust Volcano i min Halloween makeup i går och hade nästan lite svårt att tvätta bort ögonskuggan. Den sitter som berget hela dagen (det är särskilt perfekt för oss som brukar ha problem med att ens ögonskugga veckar sig i globlinjen).

Make-Up Studio Professional

 

Prisklassen på produkterna från Make-Up Studio är mittemellan budget och lyx. En ögonskugga kostar till exempel från 185 kronor. Just nu hittar du produkterna på Make-upstudio.se. Förhoppningsvis får vi även se dem i fler butiker inom kort. ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share