Artikeln innehåller reklamlänkar

Lyxiga hudvårdsnyheter från Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

Låt mig presentera två helt fantastiska produkter från exklusiva Elizabeth Arden: Superstart Skin Renewal Booster och Flawless Future Night Cream. Mina nötta förpackningar är bara en bekräftelse på hur väl använda och underbara dessa produkter är. Jag testade dem för första gången för drygt en månad sedan och blev helt fast. Direkt. Jag bytte ut min nattkräm på en gång och använder nu dagligen också Superstart både morgon och kväll.

Superstart Skin Renewal Booster

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

Superstart Skin Renewal Booster tillför ett helt nytt steg i din hudvårdsrutin och appliceras innan serum och/eller ansiktskräm. Det stärker hudens yttersta lager och gör att efterföljande hudvårdsprodukter tas upp både bättre och längre ner i hudlagren.

Den härliga gelen är lätt att applicera och innehåller ett probiotiskt komplex, glasört, linfröextrakt och saltörtextrakt som tillsammans arbetar på hornlagret för att återskapa och stötta hudens fuktbarriär och dess förmåga att binda fukt till cellerna. Resultatet blir en smidig, balanserad och förnyad hud som är mer mottaglig för nästkommande hudvårdsprodukt. Produkten är en universell skönhetsinnovation och passar alla åldrar, hudtyper och hudvårdsrutiner.

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster lanserades i september 2015 och kostar cirka 540 kr. Dyrt, men å andra sedan optimeras effekten av våra andra hudvårdsprodukter. Finns bland annat att hitta → HÄR.

Flawless Future Night Cream

Elizabeth Arden Flawless Future Night Cream

Elizabeth Arden Flawless Future Night Cream är det senaste tillskottet i den banbrytande hudvårdskollektionen Flawless Future Powered by Ceramide. Den hjälper hudens naturliga förnyelseprocess att jämna ut hudtonen och ge huden en naturlig glöd, samtidigt som den motverkar uppkomsten av fina linjer. Nattkrämen är intensivt återfuktande och innehåller ingredienser som framkallar en känsla av avkoppling och välbefinnande för en bättre nattsömn.

Det var framförallt krämens konsistens och doft som jag totalt fastnade för först. Den är helt underbar och en dröm att smörja in sig med innan man går i säng. Hudens känns direkt mjukare och blir helt enkelt mer ”flawless” när man vaknar.

Elizabeth Arden Flawless Future Night Cream är speciellt anpassad för åldersgruppen 25-40 år. Prislappen ligger på ca 520 kr och går att köpa på bland annat Kicks samt → HÄR.

Elizabeth Arden Flawless Future Night Cream

Resultatet efter drygt en månads användning med dessa två hudvårdsnyheter? Mina porer syns inte alls lika mycket och min hy har överlag blivit både jämnare, lenare och smidigare. Jag är supernöjd! Underbar lyxvård this is. ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share