Artikeln innehåller reklamlänkar

L’Oréal Professionnel Pro Fiber: Revolutionerande behandling för skadat hår

L'Oréal Professionnel Pro Fiber

Skadat hår? Nu finns hjälp på riktigt! Mirakelbehandlingen heter L'Oréal Professionell Pro Fiber, och är en ny revolutionerande långtidsverkande hårvårdsserie som djupgående reparerar och återuppbygger håret.

Pro Fiber består av tre olika serier som passar från lätt skadat hår till mycket skadat hår. Serien bygger på den banbrytande teknologin Aptyl 100, extraordinär molekyl som dessutom kan titulera sig som den enda reparerande självgenererande molekylen. Aptyl 100 verkar på insidan och drar, likt en magnet, till sig de rika, aktiva och vårdande ämnena från Pro Fiber in i hårfibern. Därmed boostas håret och de vårdande ingredienserna tillförs varje gång du duschar.

Jag provade på Pro Fiber-behandlingen på Cardell Hair Lounge i Stockholm förra veckan och fick först hjälp med att hitta vilken Pro Fiber-serie som passar just mitt hår bäst. Det blev den blå ”mellan”-serien Restore som används för hår med skadat ytskikt och kärna. Själva behandlingen inleds med shampoonering innan håret delas upp i sektioner och ett koncentrat med aktiva ingredienser appliceras för att göra håret mer glansfullt, mjukare och vackrare. Direkt efter det används hårinpackningen som återuppbygger håret och ger det mer styrka. Slutligen appliceras leave in-serumet som ger både värmeskydd och extra glans.

Salongsbehandlingen tar drygt 15 minuter och jag hade inga som helst förväntningar. Faktum är att jag märkte av resultatet direkt – och märker fortfarande en stor skillnad nu när jag har fortsatt använda produkterna hemma. Mina kluvna toppar är som bortblåsta, håret är så glansigt, mjukt och FRAMFÖRALLT lättkammat! Jag minns inte ens senaste gången det var så här lätt att dra en borste genom mitt hår.

Håret känns precis lika fräscht och fint som efter en klippning.

L'Oréal Professionnel Pro Fiber

L'Oréal Professionnel Pro Fiber

Restore-serien har en härligt kryddig och blommig doft med noter av sandelträ.

Hemma fortsätter man behandlingen med shampoo, balsam, inpackning, leave-in serum samt en kur med Re-charge som används vid var fjärde tvätt, istället för balsam eller inpackning, för att reaktivera effekten från salongsbehandlingen.

Det roligaste är såklart att Pro Fiber inte bara är en tillfällig lösning på salong, utan en långtidsverkande hårvårdsserie som fortsätter göra gott för håret hemma.

Läs mer om Pro Fiber och hitta din närmaste salong på Profiber.se.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share