Klädkod: Smoking & mask

Klädkod: Smoking & mask

kappahl-fifty-shades-of-greyswedish-beauty-cosmetics-awards

Det blev inte mycket sömn i natt, men det var det värt. Jag hade en heeelt underbar kväll i går på Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Klädkod var smoking och mask så jag körde på en svart långklänning från Victoria Törnegrens kollektion för Rut & Circle, en svart spetsmask från Kappahls Fifty Shades of Grey-kollektion samt smycken från Guess och Glitter.

Fler bilder från gårdagen kommer senare. Nu ska jag till Farsta och jobba med Malin samt mingla med företagare. I kväll väntar även ett spännande jobbuppdrag som ni också kommer få veta mer om framöver 😉
Puss!

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

17 reaktioner på ”Klädkod: Smoking & mask”

  1. Jag håller med kommentaren ovanför, det var verkligen jätte snyggt med masken och speciellt skorna med nitarna. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet