This post is available in

La-Roche Posay

I samarbete med La Roche-Posay tävlar jag i dag ut ett kit med tre produkter från Apoteket som är perfekta i vinter:

La Roche-Posay Cicaplast Lips (värde 79 kr) – Det första reparerande barriärbalmet som lugnar, skyddar och återställer huden på nariga, spruckna och irriterade läppar och zoner. Med 5 procent lugnande och läkande Panthenol och rik på MP-lipider. Denna aktiva ingrediens återfuktar på djupet så läpparna återfår sin elasticitet och naturliga mjukhet. Fyller små sprickor och motverkar att de kommer tillbaka. Applicera dagligen efter behov. En SOS-produkt för mycket torra och nariga läppar.

La Roche-Posay Lipikar Hand Cream (värde 75 kr) – Lätt konsistens som snabbt tränger in i huden utan att kännas fet. Innehåller fuktgivande ingredienser som återställer hudens skyddande hydrolipida hinna. Vattenresistent och skyddar huden mot dagliga påfrestningar.

La Roche-Posay Nutritic Lips (värde 65 kr) – Lätt läppbalm som inte kladdar och snabbt går in i huden. Biolipider + Ceramid 5 tillför huden förlorande ceramider och bygger upp hudens barriär på lång sikt.

Allt du behöver göra för att tävla är att berätta kort varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är AnnaKaize, grattis!

86 KOMMENTARER

 1. Har länge velat byta ut mina nuvarande produkter som jag använder till läppar och händer till mer effektiva och vårdande. Detta skulle vara en underbar chans att få testa nya produkter som kunde bli mitt nya husmärke! Följer dig redan sedan tidigare på Bloglovin’ 🙂

 2. Eftersom jag har väldigt torr hy skulle säkert dessa produkter göra susen.
  Jag fyller år idag 22/12 så jag hoppas på tur med en trevlig överraskning.

 3. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja testa på dessa produkter då jag hört mycket positivt om det här varumärket men själv inte haft äran att få testa på några produkter därifrån. Det vore därför otroligt kul att vinna då jag dessutom tror dessa produkter skulle komma till stor användning nu när kylan är här och händer och läppar lätt blir torra.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och följer givetvis även din blogg via Bloglovin.

  Kram Sanna

 4. Jag är född med en känslig hud som lätt bli torr. Som barn hade jag konstant eksem.
  Idag är klåda borta, men huden kan ännu lätt bli uttorkad.
  Denna serie skulle göra min hy gott.

  Följer dig på Facebook som Anna Eriksson 🙂

 5. Jag är gärna med. Har väldigt torra händer efter att haft handeksem i många år, så den krämen skulle passa mig perfekt. Min dotter har torra läppar som gärna spricker så där skulle läpp produkterna passa.
  Både gillar och följer sedan tidigare, liselotte andersson

 6. Min hud är alltid extra torr, och de LaRoche-Posayprodukter jag har provat har alltid hjälpt att få huden smidig utan att svida och klia på huden. Detta kit skulle ge mig och barnen mjuk hud och läppar hela vintern! 🙂 GIllar förstås på FB redan.

  Kram!

 7. följer dig på fb och bloglovin. jag är gärna med och tävlar då min hud och mina läppar alltid blir extra torra under vintern. letar jämt och ständigt efter något som kan hjälpa min hud. har provat massvis med olika märken och produkter. håller tummarna att jag får prova dessa 🙂

 8. Åh, jag är med! Jag har inte provat dessa, men jag har en återfuktande kräm i samma märke/serie som jag använder, det är den enda återfuktande krämen som funkar på mig så att man inte blir torr eller får finnig och igentäppt hy på köpet! Bästa 🙂

 9. Detta är mitt favvo märke så självklart är jag med och tävlar! Tyvärr håller mina produkter på att ta slut och behöver påfyllning och nu när det är extra kallt ute så har man användning av dessa! Följer och gillar dig på Facebook/Bloglovin 🙂

 10. Jag är så torr om händerna så jag har fått sprickor trots att jag smörjer, skulle gärna testa detta. Sonen har alltid galet torra läppar så jag skulle testa läpprodukterna på honom i första hand.

 11. Min hy
  skulle bli som ny
  med kräm från La Roche-Posay som är så bra
  den skulle vara fantastisk att ha

  Gillar & följer, Mia Nilson

 12. Det här är en vinst i min smak, jag använder produkter från La Roche-Posay och älskar dom! Har dock inte provat deras läppbalsam än, hade vart kul att få prova. Tror dom är minst lika bra som deras ansiktskrämer som passar perfekt för min hy. Jag vill vinna detta kit för att min läppar och händer har blivit så extremt torra nu under vintern, detta hade vart räddningen!
  Gillar på FB!

  Hälsningar Mia

 13. Jag är med. Jag vill verkligen vinna detta då jag har fruktansvärt torra händer och läppar. Men inget hjälper, så detta skulle vara som en sista utväg. Jag tror det hade kunnat göra stor skillnad.

 14. Torr hud gör ingen glad,
  torrare blir den, när den tvättas ofta varje dag,
  läpparna och händer vill åter blir mjuka,
  så att jag klarar av att duka.

 15. Helt fantastiska produkter som jag inte sett här i norr ännu. Använde UTESLUTANDE Lipikar när jag bodde i Spanien – allt annat var parfymerat till döds! Önskar så gärna få ett set hit till norr också!

 16. Jag har aldrig provat något från La Roche-Posay tidigare och det vill jag göra. Min hud blir torr under vintern och jag får utslag när det blir för kallt ute, La Roche-Posay kan vara något för mig. Nu är jag extremt förkyld och kan inte ens ut och äta julbord så jag hoppas på en tröstvinst.
  Gillat och följt.

 17. Är så fnasig om läpparna att jag förmodligen skulle kunna riva Parmesan bara genom att gnida den mot munnen.
  Inte vidare kyssvänligt. Händerna är så nariga att grannen ringer mig när hennes mandelkvarn är trasig- jag gnider mandlarna mellan händerna och vips så har hon mald mandel. Ungefär så illa är det 🙂

 18. Vilken bra tävling. Jag har torr och känslig hy och eftersom jag bor i Norrland så det behövs det bra produkter som skyddar huden mot kylan. Jag vill självklart vara med att tävla om denna!

 19. Har en ovanlig genetisk bindvävssjukdom som ger väldigt ömtålig hud. Är alltid torr och skör i hud och läppar också.
  Det här kanske kan rädda mig i vinter då jag slipper spricka i läpparna och få smärtsamma sår och slipper tappa det yttre lagret på läpparna.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på bl.
  Mvh
  Malin

 20. Jag blir så himla torr nu på vintern, och speciellt på händerna och läpparna, får massa små sår som svider och blöder, så detta vore helt perfekt! Har inte hittat något än som fungerar ordentligt, men dessa låter faktiskt lovande.
  Följer dig på facebook och bloglovin 🙂