This post is available in

EcoTools

Dagens lucka presenteras i samarbete med EcoTools. Bakom luckan finns ett beautykit med en makeupborste av högkvalitativ taklon-borst samt ett par naturliga lösögonfransar.

Barely There Lashes – Lösögonfransar skapade av taklon som ger extra längd till ytterkanten av ögat för naturliga flirtiga fransar. Limmet är fritt från formaldehyd, latex, parabener och ftalater.

Large Powder Brush – En makeupborste som enbart är tillverkad av återvinningsbart material. Handtaget är av bambu, hylsan av återvunnen aluminium och borststråna är skapade av ultramjuk taklon-borst. Idealisk borste för att applicera puder och fixera makeup.

Så tävlar du:
Berätta kort varför du vill vinna i en kommentar.

Följ gärna:
+ Adaras Blogazine på Facebook
+ @mildhbeautypress_se på Instagram

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Malin Svensk Björck, grattis!

71 KOMMENTARER

 1. Jag har lovat mig själv att under 2015 försöka vara så miljövänlig som möjligt. Detta kit skulle då vara en bra start på året.

 2. Jag är gärna med och tävlar. Vill vinna för jag har aldrig testat lösögonfransar,så det skulle vara kul att få testa.
  Följer på facebook, liselotte andersson

 3. följer dej på fb! 😀
  är gärna med och tävlar, har spanat in detta märke ett tag nu och la nästan en beställning för inte så länge sen. ångrade mig i sista sekund och tänkte att nä jag måste kunna köpa julklappar till andra oxå, inte bara mig själv haha. är speciellt intresserad av borsten! håller tummarna 😀

 4. Drömmer om en ljuv rådjursblick –
  det fixar denna klapp på ett litet kick!
  Ett set producerat på ekologiskt sätt –
  Adaras vinst är på alla sätt RÄTT!

 5. Jag har aldrig brytt mig om att lägga pengar på lösögonfransar, även om jag många gånger har velat ha sådana, eftersom jag kallt räknar med att jag är för usel på ”plickeplock” för att få dit dem. Om jag finge vinna här, skulle jag ju få chansen att prova utan kostnad – det vore superbt! 🙂

 6. Jag skulle behöva en fin sminkborste och lösögonfransarna skulle komma väl till pass till nyårsfesten och alla kalas under julhelgerna. Jag misstänker att mina döttrar skulle vara aspiranter på borsten också :-).

 7. Jag vill endast använda ekologiska ögonfransar nu till nyår, eftersom jag fick lite utslag runt ögonen av en ögonkräm som inte alls passade mig. Gör en arbetsökande glad! 😀 Borsten är jag också nyfiken på, har någon av dem 🙂 KRAM! Följer på facebook och på instagram 🙂 God Jul!

 8. Jag övergår sakta men säkert till miljövänliga produkter och just sminktillbehör är svårt att hitta. Så en reko borste och ett par fransar som är eko vore perfekt till nyår.

 9. Jag skulle vilja vinna då jag verkligen vill prova på lösögonfransar, men vet inte riktigt vad som är bra eller dåligt… Men de här verkar bra då det inte är en massa gifter och sådant i!

 10. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver en kvalitetsbortse som håller, de jag har nu är lösa eller helt sönder. Jag har länge letat efter lösögonfransar som inte innehåller massa gifter men inte hittat några, så detta skulle vara en perfekt julklapp till mig själv och välbehövligt! 🙂

  Gillar Adaras på Facebook i namnet Hedvig Blomberg.
  Håller tummarna och hoppas på tur! 🙂

 11. Satt precis och googlade eco tools! Skojar inte haha. Letar efter nice sminkborstar som inte är gjorda av djurhår, då jag är väldigt emot skinn/läder/djurhårs industrin. Och eftersom att min nuvarande sminkborste är väldigt gammal och sliten.

 12. Vill vara extra fab på nyår då jag kommer vara på samma ställe som exet, långa ögonfransar gör mycket! Dessutom har jag suktat efter en riktigt bra sminkborste länge!

 13. hej
  har aldrig testat lösögonfransar så skulle vara roligt att ha
  samt en ny borste står högt på önskelistan då min är så spretig
  hoppas på tur
  Titti

 14. Behöver verkligen en riktig borste som inte tappar hår som en av våra vovvar.
  Lösögonfransar har Jag aldrig testat men visst är jag nyfiken. Naturen gav inte mig långa och svepande fransar tyvärr.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på bl.
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 15. Är gärna med! 🙂
  Har aldrig ägt en sminkborste av högkvalité förut så det vore fantastiskt kul att få möjligheten att pröva en.
  Mina fransar är korta och raka så jag får ofta använda lösögonfransar. Dock så ser det falskt och plastigt ut.

 16. Jag känner mig grym som har gått ner 52 kilo på egen hand! Nu gillar jag allt som har med skönhet att göra:) äntligen

 17. Jag är gärna med såklart!

  Natur och miljö, det är vår familjs melodi!
  Att värna om den värld vi lever i, är viktigt anser vi!
  Därför väljer vi produkter som uppfyller dessa bäst,
  så som Ecotools, hjälpmedel då de är som bäst

 18. Jag är en miljökämpe, och att se att miljösmink verkligen blivit större på marknaden bara de senaste året glädjer mig verkligen. Ett par miljövänliga ögonfransar skulle verkligen vara toppen, min stil är liksom ”söt”. Typ kawaii fast på ett europeiskt sätt. Men det är lite svårt för jag vill ju inte måste beställa massor ”söta” saker, från typ China, när jag kan vara helt säker på att det inte är framställt på ett miljövänligt sätt. Att få vinna det här skulle verkligen göra mig glad!
  God jul!!

 19. Jag vill vinna eftersom att jag tycker att ecotools är super bra, har aldrig testat deras fransar så det skulle vara väldigt kul att få göra det 🙂
  Följer på fb och instagram