Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, Lucka 12: Vinn en personlig almanacka

Personlig almanacka

I samarbete med Personligalmanacka.se kan du i dagens lucka kamma hem en personlig almanacka i valfri storlek. Ta chansen och bestäm själv hur du vill att dina framtida veckor ska se ut!

På Personligalmanacka.se kan du i stort sett bestämma exakt hur du vill att just din almanacka ska se ut – och när den ska börja.

Så tävlar du:
Vad ser du mest fram emot 2015? Motivera i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Desiree Andersson, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

128 reaktioner på ”Julkalender, Lucka 12: Vinn en personlig almanacka”

 1. Jag ser mest fram emot 2015 att jag ska bli mormor för första gången och kommer att få två barnbarn på en gång 🙂
  Min dotter Lovisa och hennes fina man väntar tvillingflickor! Så underbart härligt!

 2. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Det jag mest ser fram emot är att
  få ett fast jobb och som jag trivs
  med och att jag ska börja motionera
  mera helst varje dag. Jag har högt
  blodtryck och tar medicin för det,
  så det är ju bra om jag går ner i
  vikt så jag slipper tabletterna.

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson
  och följer på Instagram julianna71

  Mvh Julianna
  [email protected]

 3. Det jag ser fram emot mest nästa år är att bli färdig med min utbildning så jag kan gå med stolt näsa i vädret, vidare i min “karriär” =)

 4. Jag det mest fram emot att kicka igång mitt företag tillsammans med två kompisar, vi är just nu i en planeringsfas men kommer starta i vår! Så en grym kalender skulle ju passa perfekt just nu!

 5. Nathalie Hofvander

  Jag är med!
  Ser mest framemot att det helt enkelt är ett nytt år, och förmodligen får jag byta klass tills dess. Trivs inte i den klassen jag går i nu så om jag får byta hade det gjort mig så lycklig. I skolan hade jag även kunnat använda denna almanacka 🙂

 6. Jag ser framemot att det med allra största sannolikhet inte kommer bli lika jobbigt som 2014 som kantats av dödsfall (ponny jag känt i 26 år och ägt i 11 år, pappa, kanin, kollega), jobbstress med omplacering, vattenskada, stalker och skadad häst.

  Så, något så enkelt är vad jag ser framemot: ett bättre år! 🙂

  Jag gillar och följer sedan tidigare! 🙂

 7. Oj, svårt val. Men jag skulle nog ändå säga i sommar när jag ska åka ner till Göteborg och få se One Direction för tredje gången. Dem är verkligen mitt favorit banf och har hjälpt mig såååå mycket så att få se dem igen kommer bli så kul men sen så är jag även fett taggad på Göteborg då det är så fint och så finns det massa saker man kan göra där. 🙂

 8. Jag ser fram emot att möta nya människor, våren och sommaren, jag blir en artonåring, jag slutar 2:an i gymnasiet och börjar i sista gymnasie året 🙂

 9. Jag ser mest fram emot att börja gymnasiet! Att få börja om på nytt lixom 🙂

  Gillar och följer dig på fb sedan tidigare.

 10. Har nyss börjat studera till Grundlärare f-3 och det jag ser fram emot mest 2015 är mina första praktikveckor.

  Jag följer dig och gillar på fb.

 11. Karin Synnergren

  Dottern som började sin utbildning i höstas,behöver en kalender som henne kan hjälpa.Hon behöver anteckna allt som hon ska göra för annars glömmer hon över hälften.Hon behöver planera sin vardag in i det minsta för hon har ADHD så en Personligalmenacka skulle verkligen passa!

 12. Det jag ser mest fram emot 2015 är att då har jag genomfört halva min lärarutbildning och så ska jag på metallica konsert! Kan ju också hålla tummarna för att jag och sambon blir hus ägare under nästa år! 2015 är ett år att se fram emot!

 13. 2015 ska bli ett spännande år, sedan vi flyttade till Göteborg för 1 år sedan har det bara blivit bättre och bättre så detta året ser jag riktigt mycket fram emot. Ska flytta ihop med kärleken och förhoppningsvis även resa en hel del 🙂

 14. Jag ser fram emot att flytta hemifrån med min pojkvän! Vi har precis startat processen och om allt går som det ska flyttar vi innan sommaren! Har längtat efter detta så länge och tycker att tiden går väldigt långsamt nu!
  Följer på facebook också!

 15. Är jättegärna med och tävlar 🙂
  Det jag har längtat ihjäl mig efter de senaste 3 åren nu (eller egentligen 12)… JAG SKA TA STUDENTEN!! Ser fram emot det så himla mycket för att jag äntligen kommer få göra exakt vad jag vill, få resa ut i världen och upptäcka! Längtar längtar längtar!

 16. Jag ser fram emot att flytta in i vårt nya hus, ett projekt vi hållit på med i snart fem år och som vi byggt helt själva. Nu är det inte så mycket kvar, så till hösten går flyttlasset!
  Följer dig på bloglovin.

 17. Mest av allt ser jag fram emot att flytta in i vårt nya hus, ett projekt vi hållit på med i snart fem år och som vi byggt helt själva. I höst går flyttlasset!

 18. Hej.
  Jag är med. Följer dig på facebook med namn Linnéa Möller och följer dig på BL.

  Jag blir ensamstående i januari. 3 barn. Äldsta 6 år. Jag jobbar 50% som sjuksköterska och läser 50% vidareutbildning. Jobbar ca 20% extra på en annan avdelning för att klara mig ekonomiskt med barnen. Min dotter går på simskola och min son vill börja fotboll. Det är mycket att hålla ordning på. Jag behöver en almenacka.

 19. Jag ser egentligen mest fram emot att det här skitåret någon gång skall ta slut – 2015 kan inte bli sämre! Sjukdom, arbetslöshet, dödsfall och hotande separation… jag är inte så positiv nu, va? 😉

 20. Nästa året är året jag och mina närmsta vänner fyller 18 vilket innebär sååå många roliga planer och möjligheter. Redan nu i vintermörkret sitter vi och planerar vilket lyser upp dagarna betydligt. Saker som Summerburst, Bråvalla, Utlandsresor, Fjällresor är saker som är pågång. Nästa år kommer bli så roligt!!

 21. Jag ser nog mest framemot att få följa mitt barnbarns utveckling, och hoppas på att 2015 blir ett bättre år för min dotter än vad 2014 varit.
  Både gillar och följer sedan tidigare, liselotte andersson

 22. Det finns så himla mycket jag ser fram emot 2015, först och främst att få inreda vår första lägenhet med alla tankar och idéer som finns i huvudet, en resa till spanien för att fira min svärmors 50 års dag, event, möten och jobb. ja listan kan göras lång. Därför vore de super bra med en personlig almanacka som håller koll på när allt ska göras, och så man inte glömmer några födelsedagar heller!

 23. En resa till Florida som vi sparat ihop till sedan länge. Det hade varit jättekul att ha denna fina kalender att föra dagbok i under året.

 24. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna då planering för mig är A och O, och jag nu verkligen skulle behöva en ny almanacka inför det nya året. Inför det nya året ser jag faktiskt mest fram emot två olika saker, och det är dels att det förhoppningsvis om allt går som planerat blir året då vi startar upp vårt egna företag. Vi är och har varit i uppstarten under en tid nu men stött på lite hinder här och var, men jag hoppas att under 2015 kommer vi fixa det och starta upp på riktigt.

  Jag ser också fram emot att komma i gång med träningen på allvar, och börja ändra om min kost och få nya sunda vanor. Det må vara tufft i början men det är ändå kul, och jag vet att det kommer vara så mycket bättre för mig själv på så många vis i slutändan.

  Gillar givetvis din sida på FB (Sanna Kaakinen), och följer även dig via Bloglovin sedan länge.

  Kram Sanna

 25. Jag ser fram emot att se min nyfödde son växa upp! Han föddes i september så jag är säker på att 2015 blir ett spännande år som kommer gå i raketfart!

 26. Studenten! Tänk att bli fri nog att stimulera mina tre kärlekar; skrivande, fotografi och resor. Hade varit fantastiskt att ha en kalender som kunde hålla reda på allt jag skulle göra också.

 27. Jag är med!

  * Det jag ser mest framemot 2015 är att få träffa min pojkvän 🙂 Han bor i ett annat land för tillfället, så vi träffas inte så ofta.

 28. Ser mest fram emot att flytta och få ett hem där det går att andas och ha ögonen öppna, och där man inte hostar hela tiden, etc. Måste snarast fly nånstans från min supermögliga lägenhet…!

 29. Jag och min kille har ganska så nyligen flyttat ihop till vår första bostad och blivit sambos! Jag ser fram emot att komma igång under det kommande året och verkligen göra hemmet “vårat”. Det är dyrt och svårt att köpa in allt som behövs på en gång, så vi får ta lite i taget. Men jag längtar verkligen till att det blir mysigt och ett riktigt hem liksom.

  Jag följer dig redan på facebook och Bloglovin 🙂

 30. Åh, vilken rolig tävling! Skulle passa mig som studerar perfekt.
  Det jag ser fram emot under 2015 är att lyckas med kommande tentor, lära känna min kattunge som jag ska åka och hämta imorgon, hitta på mycket roligt med vänner, åka på någon festival i sommar och bara ha så kul! Ser även fram emot att fylla 20 🙂

  Kram!

 31. Jag gillar!
  Det jag ser framemot mest under 2015 är att jag inte ska ge upp.
  att jag ska stå på mig och vinna mot min sjukdom och visa vem som bestämmer.
  sjukdomen kör just nu min buss i livet men jag ska ta över det och ha sjukdomen som min slav istället.
  Det ser jag fram emot att fixa under 2015 !
  Sen finns de en hel del resor inbokade men sjukdomen är de jag ska bekämpa först!

 32. Jag ser mest fram emot att ha ett grymt år och bli bättre i skolan. Går andra året i gymnasiet nu så vi har så himla mycket läxor och inlämningar och jag tror alltid att jag ska lyckas om ihåg allt i mitt huvud men det gör jag verkligen inte. Därför skulle det passa perfekt med en almanacka som jag kan skriva ner allt i. Har velat göra en egen almanacka så länge så det skulle verkligen vara superroligt! Kram

 33. Oj precis vad jag behöver. Det som jag ser i fram i mot är nog det nya jobbet som jag ska börja med och behöver denna vinst till. För vi har ett rullande schema på det jobbet så det skulle vara bra att ha en almanacka som jag kan skriva ner allt det och alla möten även familjelivet aktiviteter,MM.

 34. Det jag ser framemot mest 2015 är att börja gymnasiet. Jag går i nian och är fast i mitt tjejgäng som just nu växer isär så det ska bli skönt med nya människor där. Jag ser också framemot första januari när jag är och åker skidor 🙂

 35. Jag ser mest fram emot alla tävlingar och träningar med mina hästar och jag ser även fram emot att få komma igång med min ena häst som nu har varit skadad i nästan ett år 🙂
  Kram

 36. Allra mest ser jag fram emot att få ett jobb. Det har varit väldigt tungt på den fronten i år och jag vill verkligen att nästa år blir mitt år så att jag kan fylla min nya kalender med massa viktiga, roliga och bra saker. Gillar på fb (Alexandra Hjelte)

 37. hej
  jag ser fram emot en tripp till fjällen där jag kan fiska och vandra och bara vara
  grillkvällarna efter en lång tripp är ju så mysigt
  hoppas på turen
  Titti

 38. Jag ser fram emot att bli bättre i min hälsa. Det är mitt största mål just nu. (hoppas bara läkarna hittar felet först.)

 39. Malin Svensk Björck

  Ser mest fram emot att äntligen få hall/badrum /tvättstuga handikappanpassad. Så nu kommer min rullstol att komma fram i hela huset dom dagar den behövs

 40. Jag ser fram emot alla resor jag kommer göra, då kanske en snygg kalender skulle vara najs att ha för att hålla koll. Så jag inte råkar åka till fel land vid fel tid ;9

 41. Jag ser mest fram emot min praktik som drar igång i början på 2015! Efter den terminen så är jag halvvägs genom utbildningen och det är ju inte så illa! Jag gillar Adaras på facebook under namnet Malin Lundell.

 42. Jag ser sjukt mycket fram emot att ta studenten, så att jag kan åka iväg och plugga vidare på universitetet i USA.

 43. Det jag ser mest fram imot är att jag bli klar med min utbildning och förhoppningsvis har jobb när jag är klar.
  Sen ser jag även fram imot att min Äldsta dotter ska börja skolan det är stort för oss alla.

  + gillar på fb Alexandra dahlberg

 44. Att ta studenten! Det kommer vara så galet härligt att få springa ut från Strömsholms slott, nog kommer det vara många tårar den dagen vi skiljs åt men alla kommer vara så lyckliga att vi har tagit studenten !

 45. Semester på Gotland är det jag ser fram emot mest nästa år och förhoppningsvis någon resa utomlands! Vi hade en fantastisk vecka på Gotland sommaren som var och jag hoppas och planerar att vi ska kunna åka till sommaren igen. Det var så avslappnande och vi mådde så bra, åt gott, badade massor och bara njöt! Håller tummarna för att jag får en almanacka att skriva semester i 🙂

 46. Det jag ser mest fram emot är att börja gymnasiet. Jag kommer att flytta 50 mil hemifrån till Göteborg och gå mitt drömgymnasium, trots att ingen trodde att jag skulle komma in, då det var väldigt hög intagningspoäng. Jag ser så mycket fram emot att träffa nya människor och anta nya utmaningar.
  Kramar

 47. Jag ser fram emot allt med 2015!! Har haft en del motgångar i min sport 2014 så hoppas på att göra bättre resultat nästa år 🙂

 48. Det jag ser allra mest fram emot 2015 är att åka till Lima, Peru i Januari. Det ska bli så himla kul att få upptäcka den staden och landet, dessutom så ska jag på en konferens där vilket ska bli roligt det med. Har svårt att förstå att det faktiskt bara är en månad kvar till dess att jag flyger dit 🙂

  Gillar på Facebook och följer på bloglovin!

 49. Jag och min man har bott på mindre än 20kvm i lite mer än 2 år nu så nästa år ser jag sjukt mycket fram emot att flytta till större.

  Jag följer på bloglovin och gillar på fb:)

 50. Jag ser fram emot att få träffa min älskade man som bor aaaaallra längst bort i Tyskland. Det gör ont av längtan i varenda fiber i min kropp.

  Gillar och följer med namnet ana scylla.

 51. 2015 skall bli mitt träningsår och det ser jag fram emot, det senaste halvåret har jag kämpat med vikten och snart är jag i mål – nu börjar fighten med att forma kroppen så den blir som jag vill!

  Följer både på Facebook o Bloglovin’!

 52. Jag ser mest fram emot att en dokumentär jag är med i ska börja sändas på SVT i februari

  Följer dig redan på bloglovin, amandcarlberg.com
  och gillar redan dig på fb också, amanda carlberg larsson

 53. Hejsan !

  Jag ser varje år fram emot *nyåret*…
  Man börjar tröttna på mörker och kyla och ser fram emot vårstrålar och fågelkvitter…
  Ett år som är tomt, som kan fyllas med allt JAG väljer att fylla det med <3
  Först få äta och mysa, grotta in sig med filmer, böcker, spel och familjen- sedan få andas in…andas ut… börja fräscht och börja röra sig igen efter några veckors uppehåll.
  Leta goa nya recept, fundera över jobb, finnas där för alla sex barnens aktiviteter.
  Ja, jag ser fram emot ett Nytt År- dock inte för att detta år varit fel på något sätt men som en boost och nystart av *Stina*.
  Följer och delar. Ha en fin helg , kram <3

 54. Jag ser mest fram emot nytt jobb. Och till det kommer jag absolut att behöva en ny almanacka, så håller tummarna : )

 55. Eftersom man kan vinna en almanacka så är det väl praktiskt att skriva upp något relaterat till det. 😉
  Jag ser mest fram emot allt som kommer att hända med skolan i vår, jag tar studenten nästa år (woopwoop) så det kommer ju vara massa planering inför det. Vi kommer också ha konserter, för jag går musik och man kan helt enkelt inte ha för bra koll på vad som händer i ens liv. (Y)

 56. Jag är med!! =) <3
  Både gillar och följer dig eftersom du är så himla bra.
  Det jag ser fram emot mest är nog att få ordning på mitt liv som är kaos just nu,
  kommer bli så skönt att känna att man kan börja om på nytt, nytt år och nya möjligheter.
  Trevlig Helg!!

 57. Jag ser fram emot att nästa år vid den här tiden blicka tillbaka på året som gått och känna att jag åstadkommit en hel del, och mår så himla mycket bättre än vad jag gjorde förra året vid den här tiden (alltså nu). Och jag är säker på att detta kommer ske! 🙂

 58. Det jag ser fram emot mest under år 2015 är nog att upptäcka nya saker om mig själv, som kommer vara med och forma mig till den människan jag kommer vara i framtiden. Hitta vart jag hör hemma och vilken personlighet som passar mig.

 59. Efter ett ganska trist 2014 ser jag framemot så mycket med 2015! Jag har precis fått jobb som börjar i januari, jag börjar tredje året i gymnasiet och sätter igång med UF. Äntligen kommer jag att ha ett eget företag! Jag ser också framemot många härliga, än så länge oplanerade tillfällen med vänner, familj och en och annan romans 😉

 60. Mirjam Skredsvik

  Åh, har velat ha en personlig almanacka hur länge som helst – är såklart med!
  Det jag ser fram emot mest är att börja gymnasiet i en annan stad. Det ska verkligen bli jättespännande! Visserligen helt sjukt sorgligt då jag verkligen trivs i min nuvarande klass, men tror ändå att det kan bli väldigt bra. Vore toppen att ha en personlig almanacka då det kommer hända en hel del nästa år som jag måste ha koll på! 🙂
  Gillar dig på facebook och följer på bloglovin sen tidigare.
  Kram!

 61. Älskar kalendrar och kan inte vara utan min. Länge velat beställa en personlig kalender. Under 2015 ser jag fram emot resan till New York med pojkvännen och få uppleva staden för första gången.
  följer på bloglovin.

 62. veronica hedlund

  jag är jättegärna med.

  det jag ser fram emot mest är om vi får vårat hus sålt och kan göra en flytt som vi vill och starta om lite från början . 😉

  gillar och följer dig på bloglovin redan ( veronica hedlund)

  kram veronica

 63. Jag ser fram emot att börja i ny skola, jag kommer börja gymnasiet och då känns det perfekt med en almanacka så jag kan hålla koll på mina studier, sen ser jag även fram emot all fotboll jag kommer spela, cuper, matcher och träningar kan också vara bra att skriva in och hålla koll på!

 64. Jag har gillat din facebook och jag har delat tävlingen dit. Anette Carlsson

  Din framsida som du visade på bild på facebook var jättesnygg!

  En personlig almenacka vore toppen för det nya året som framför oss står.
  Min stora önskan är att ha hälsan kvar och att jag mycket kärlek 2015 får.

 65. Jag ser fram emot att få ta examen!!
  Det här vore en drömvinst för mig som student. Jag älskar att planera och behöver en ny almanacka, en snygg sådan! Hoppas på tur 🙂

  Delar och följer.
  Trevlig helg!

 66. Jag längtar till väldigt mycket faktiskt, men särskilt till sommaren! Planerar att njuta av varje dag till max, gå på massa roliga konserter och njuta av mitt sista sommarlov på grundskolan!
  Tusen kramar!

 67. Jag ser mest fram emot den dagen jag får mitt intagningsbesked till högskolan, så allt slit det här året med både plugg och kurser och högskoleplugg faktiskt var värt det! Och då behövs en bra almanacka 🙂

 68. Jag är med! Har bestämt mig för att börja komma igång med träningen nästa år så det ser jag verkligen fram emot! 🙂

 69. Jag ser mest fram emot att bli friskare har en cancer som jag just nu hålleer på att behandla. Men nästa år måste det väl bli bättre
  Gillar dig på fb sedan tidigare
  mvh emma

 70. alla barnbarn har nu 11 st fått 3 bara i år jun okt nov
  ser fram mot se dom växa å få busa skoja å leka med dom

 71. Jag ser mest fram emot att lämna högstadiet bakom mig och börja om på en gymnasieskola, där man kan ha drömmar och visioner om framtiden, utan att bli kallad nörd eller “stude”.

 72. Jag ser mest fram emot att jag tar studenten!!!

  År 2015 har jag alltså massor att planera och behöver då någonting att hjälpa mig hålla koll!

 73. Jag ser fram emot Katy Perry’s konsert och även Ariana Grande’s konsert! 😀 Två artister som är sjukt talangfulla och som jag såklart är ett fan av så det ska bli väldigt roligt att få se båda deras konserter!

  Gillar din FB sida.

 74. Jag har levt singellivet hela mitt liv. Har inte hittat någon som jag vill dela mitt liv med och kalla min pojkvän. Men nu dejtar jag en kille som jag börjar gilla mer och mer för varje gång som vi träffas och hoppas att han snart blir min! Det är var jag ser fram emot inför 2015, att bli kär och om det blir vi så vill jag planera in roliga saker att göra med honom. Känns som att jag kommer att få uppleva kärlek på riktigt! Vilket jag verkligen har längtat efter!! <3

  Jag har gjort allt det för plus i kanten 🙂 Nu hoppas jag bara på tur!! Vore jättekul att vinna en Personlig almanacka! Älskar verkligen deras design!

 75. Jag är med och det jag ser mest fram emot är att få foto i skolan! Vi har haft medieproduktion detta året men nu ska vi ha en fotokurs och jag kunde inte vara mer exaltherad! Följer via bloglovin och gillar på fb 🙂

 76. Jag ser nog mest fram emot skolan faktiskt. Jag går första ring på gymnasiet och har verkligen hittat rätt linje, så skolan har blivit superkul! Ska även välja vilka ämnen jag vill plugga i tvåan och trean i Januari 2015, så det är jag taggad för!
  Annars sommaren, som varje år <3

 77. Åh! Jag har varit sugen på en personlig almanacka i flera år men har aldrig slagit till eftersom jag alltid haft sådan beslutsångest över vad jag skulle sätta på framsidan! Vill ju ha någonting jag själv ritat såklart men har sådan prestationsångest att jag helt enkelt låtit bli, haha. Men om jag VANN en så skulle jag ju vara så illa tvungen att fixa ihop någon snygg teckning! Till 2015 så ser jag fram emot en nystart 🙂 Jag har haft så mycket jobbigt de senaste åren som jag verkligen bara vill släppa. Jobbar hårt nu i december för att få saker gjorda så jag kan lämna dem bakom mig och börja på något helt nytt och bättre 2015!

 78. Anna Nylander Kullberg

  Just nu ser jag fram emot att jag eventuellt blir anställd nästa år på det jobbet som jag har praktik på nu. Jag gick ut gymnasiet för typ 1,5 år sen så ser verkligen fram emot att kunna jobba och försörja mig själv!:)
  Jag följer dig på facebook och på bloglovin också!

  Min mail: [email protected]

 79. Hej!
  Det jag ser mest fram emot under 2015, är att kunna börja om på nytt, med studier och nya lärare – Affärsplanering, Marknadsföring, praktik och Trycksaksproduktion.
  Denna termin har varit väldigt jobbig för mig så min lärare och varit väldigt krånglig och oförståelig.
  Jag ser även fram emot att fylla 21, även om jag förmodligen kommer sitta själv hemma med en komedi 🙂
  Nytt år för med sig nya chanser och jag tänker ta dom! 😀
  // Lenica, 20, Borlänge
  P.S. Jag följer dig redan på Bloglovin och har följt din blogg sedan länge tillbaka ^^ .

 80. ser mest fram emot att få jobba mycket, tillbringa ytterligare ett år tillsammans med världens finaste, resa och upptäcka nya äventyr!
  Sen att utveckla mig själv som person 🙂

 81. Det kanske låter konstigt men jag ser mest fram emot det vardagliga livet,
  det som inte noggrant planerats och där inte allt står skrivet!
  Jag har lärt mig att uppskatta små ting och försöker att leva i nuet var dag,
  kanske väntas det tillökning, roliga framsteg, eller ett nytt bohag!
  Att jag inte vet -det är lite tjusningen med det hela
  men alldeles säkert kommer jag många fina minnesstunder dela <3

 82. Karolin Eriksson

  Jag ser mest fram emot att fylla 25 och i samma veva ta examen från min utbildning, då blir det FEST så det står härliga till!

 83. +gillar på fb (alva välimäki) och följer på bloglovin
  Det jag ser fram emot mest med 2015 är att jag ska på TAYLOR SWIFTS KONSERT! Hon har så himla länge varit en förebild för mig och att jag äntligen kommer se henne på riktigt känns så himla overkligt. Jag kommer ihåg när jag var runt 10-11 och dansade omkring i mitt rum till en av hennes låtar. Det har gått en massa år sen dess men den känslan finns kvar. Tanken av att varje dag är en dag närmare konserten får mig nästan att längta till vårterminen, hehe 🙂
  Håller verkligen tummarna 🙂

 84. Det jag ser fram emot är mina idrottsprestationer jag troligen kommer göra nästa år. Det skulle vara perfekt med en personlig almanacka så jag kan skriva mitt träningsupplägg i den.

 85. Jag gillar på Facebook 🙂

  Snart närmar sig den stora dagen,
  då den lilla jag burit ska lämna magen.
  Längtan, kärlek, förväntan – ja, allt det där,
  likaså känslan av att veta vad ständig oro innebär.
  Men året 2015 – då ska jag äntligen bli mamma,
  jag vill ropa “GOTT NYTT ÅR!” – helst nu med detsamma.

 86. Jag ser mest fram emot ett nytt år och nya möjligheter
  och såklart att åka på Sweden Rock, festival är verkligen en av
  sommarens bästa höjdpunkter! 🙂

  En almanacka hade varit perfekt inför de nya året
  så man kan hålla koll på allt och planera bättre,
  skriva ner alla drömmar och mål som man vill uppnå 2015! 🙂

  Gillar din sida på FB redan: Malin Gustafsson
  Följer dej på Bloglovin sedan tidigare

  Hoppas så på tur.

 87. Charlotte Håkansson

  Alla nya affärsmöjligheter som kommer öppna sig. Ska förmodligen köpa lägenhet dessutom så ska bli himla spännande att inreda och fixa till med den i så fall.

 88. Jag ser mest fram emot vår norrlandsroadtrip till sommaren, bara åka runt och stanna när man känner för det. Njuta av vackra vattenfall och bara vara. Komma bort från alla måsten en stund. Gillar på facebook (Liie Larsson) och följer på bloglovin.

 89. Elisabeth Nilsson

  Jag ser fram emot mina fortsatta studier + att komma i bättre form
  Nytt år nya friska tag, skulle vara toppen med att vinna en kalender
  så att man kan hålla koll på allt skola + träning bla .
  Gillar och följer 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet