Artikeln innehåller reklamlänkar

Jelly Pop Nail Gloss – Lacka dina naglar med ”Jelly Beans”!

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss

Vad sägs om att lacka dina naglar med Jelly Bean, Wine Gum eller lite Lollipop?

Sommarens nagellackstrender är som en färgsprakande godispåse. En helt fantastisk sockersöt kollektion är IsaDora Jelly Pop Nail Gloss som innehåller läckra och superglossiga nagellackskarameller.

Kollektionen påminner en del om OPI Color Paints och L'Oréal Paris Infallible Metallix men ger en ännu mer glossig finish. Lacken finns i de fem färgerna: Ice Pop (rödrosa), Lollipop (orangeröd), Pink Syrup (rosa), Jelly Bean (orange) och Wine Gum (lila). Mina absoluta favoriter är Ice Pop och Wine Gum. De är så himla festliga och får mig att sukta efter godis.

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss

Du kan använda Jelly Pop Nail Gloss som de är för en glossig och semitransparent finish. Eller över, till exempel, ett silvrigt nagellack för en cool metallic-effekt, eller över ett vitt nagellack för en mer neon-aktig och superglossig effekt.

På bilden ovan har jag använt Wine Gum, Ice Pop och Lolli Pop över ett pärlemorskimrande vitt nagellack.

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss

När mamma var på besök gick vi loss och experimenterade med alla nyanser av Jelly Pop Nail Gloss på hennes naglar. För att göra looken mer enhetlig lackade vi lila Wine Gum (som hon håller i handen) över alla naglar.

Lacken kostar 79 kr/st och finns bland annat här (klick!).

Vad tycker ni om denna kollektion? Sockersöt eller too much?

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share