Artikeln innehåller reklamlänkar

Jane Kønig Love Tag – Eleganta smycken av kärlek

Love Tag by Jane Kønig

Här är en lite närmare titt på det fina Love Tag-halsbandet från den danska smyckesdesignern Jane Kønig som jag tipsade om här.

Smycket är verkligen en perfekt julklapp till nära och kära – liksom till dig själv.

Det är så vackert i all sin enkelhet och samtidigt så betydelsefullt. Runt min hals hänger min och Simons kärlek i form av tre guldpläterade ”tags” med ett ”I” för Ida, ett ”S” för Simon och ett ”E” för vårt gemensamma efternamn – Eriksson.

I love it! Det är så fint med ett smycke som gömmer en liten kärleksförklaring som kan vara både privat och hemlighetsfull. Bokstäverna kan ju symbolisera allt från en förbindelse med en kär vän eller nära väninna till syskon eller familjemedlemmar. Bär alla runt halsen eller byt hängen mellan varandra. ♥

Love Tag by Jane Kønig

I Love Tag-kollektionen finns också armband och hängen i 18 karat guld, rodierat silver, förgyllt silver, sterling silver och rosaförgyllt silver.

Jag har en LoveTag-ankarkedja i förgyllt silver i mellanlängden 60 cm. Det är en himla bra längd då man dels kan ha halsbandet över skjortor och tröjor samt knyta det i nacken (som på bilden) för att justera längden till ens kläder.

Jane Kønig Love Tag ♥

Love Tag by Jane Kønig
Simpelt och chict med en liten kärleksförklaring runt halsen
0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share