Invisibobble – en ny hårfavorit!

Invisibobble – en ny hårfavorit!

invisibobble_2

Har verkligen tokfastnat för hypade invisibobble! Det är en spiralsnodd som inte skadar håret eller lämnar några avtryck.  Den glider inte ur håret som vanliga tofsar och är otroligt lätt att ta loss. Hårsnodden fungerar även toppen i vått hår, vilket är som gjort för bad och träning.

Det söta utformandet påminner om en gammaldags telefonsladd, vilket är väldigt fiffigt. När invisibobble är invirad i håret delas trycket ut jämnt och riktar sig inte bara mot det yttersta håret som vanliga hårsnoddar gör. Håret fästs bra men utan att vara för spänt.

Jag köpte mina invisibobbles på Kicks för 59 kronor/st. I varje paket ingår tre bobbles.

invisibobble_1Invisibobble
Jag vill gärna lägga vantarna på fler invisibobbles. Det finns flera olika färger och de färgglada passar ju lika fint runt handleden som i håret.

Någon annan som hunnit prova invisibobble? Vad tycker du i så fall? 🙂

 

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

11 reaktioner på ”Invisibobble – en ny hårfavorit!”

  1. Har kollat på dom flera gånger men inte vågat köpa för jag har fått för mej att dom ska trassla in sej i håret å luggas. Men det antar jag att dom inte gör då eftersom du gillar dom 🙂

  2. Jag köpte rosa (hur jag som blondin tänkte där är oklart) och tycker inte de sitter speciellt bra, men kanske är det bara ovanan?! Sen är det lite jobbigt att åka bil/buss/tåg för när jag lutar mig mot något är de grymt osköna! Så jag är skeptisk.

  3. Hade ingen aning om att dessa fanns i Sverige så jag åkte och köpte mig ett pack idag. Så imponerad! Det stramar inte på samma sätt som när man har vanlig snodd heller.
    Har velat ha en sån här länge då jag alltid sover med tofs och får alltid den jobbiga tofsranden, ska bli kul och se hur det funkar!
    Så stort tack för tipset hihi 🙂
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet