Artikeln innehåller reklamlänkar

Insta Lately: #California

Insta Lately: #California

Insta lately - #California

Från Los Angeles till Solvang, Morro Bay, Monterey, Santa Cruz och (just nu) San Francisco. Följ med på vår resa på Instagram (@adaras) och se ögonblick direkt från min mobil.

Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera bloggen lika ofta som jag skulle vilja. Vi har haft så fullspäckade dagar att jag helt enkelt bara däckat varje kväll i sängen. Till dess att jag har tid att dela med mig av alla ögonblick även här på adaras.se, kika in på min Instagram vettja! ♥

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

4 reaktioner på ”Insta Lately: #California”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet