Artikeln innehåller reklamlänkar

Hur du sätter i löshår med clips

Hur du sätter i löshår med clips

Före & efter hårförlängning

[dropcap size=small]L[/dropcap]ängre och fylligare hår med bara några få klick? Yes! Av alla hårförlängningsmetoder jag provat är den absolut smidigaste löshår med clips. Det är billigt, enkelt och framförallt bekvämt eftersom du själv bestämmer när du vill använda ditt löshår eller inte.

Det tar bara mellan 3-10 minuter för mig att sätta i mina extensions. Just nu använder jag ett 50 cm-långt clip-on set från Poze Hair. I setet finns sju delar med olika bredd. När du köper löshår finns ofta instruktioner på var respektive clips ska sitta. Jag fäster de längre clipsen bak och de kortare på sidorna. När jag har uppsatt hår vänder jag de två nedersta clipsen upp och ner. Du kommer själv märka var det känns mest bekvämt att placera respektive clips.

Hur du sätter i löshår med clips

1. Borsta igenom ditt eget hår samt löshåret och börja sedan med att göra en vågrät bena cirka fem centimeter från hårfästet i nacken.
3. För att clipsen ska sitta bättre kan du tupera och spraya håret lite lätt innan du sätter fast clipsen.
4. Ta en clip-on-del och kläm fast den där du har tuperat. Upprepa alla steg tills du sätt fast önskat antal clips.
5. Styla sedan håret efter egna önskemål och behov.

Hur du sätter i löshår med clips

Dela upp håret, tupera och spraya. Jag brukar dock oftast bara tupera och spraya håret när det är helt nytvättat och glansigt. Annars ser jag ingen anledning till det (förutom att få lite volym längst upp) – Poze Hairs egna clips med gummikant sitter hur bra som helst ändå.

Hur du sätter i löshår med clips

… Sätt sedan fast löshåret med clipsen. Upprepa alla steg tills önskat antal delar är på plats.

Poze Hair Exensions

Tips!
♦ Var inte så noga när du delar upp håret. Jag brukar göra det snabbt och slarvigt vilket gör att clipsen sällan hamnar på exakt samma plats (något som känns ännu snällare mot håret).
♦ Sov inte med ditt clip-on set.
♦ Köp två clip-on set om du har väldigt tjockt hår.
♦ Hittar du inte löshår som passar din hårfärg? Köp äkta löshår i en ljus nyans och färga hemma själv.

Fler löshår att spana in:

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

8 reaktioner på ”Hur du sätter i löshår med clips”

  1. Jag till gärna ha löshår eftersom att mitt naturliga är otroligt tunt. Däremot så är det rätt långt (60cm ungefär om inte mer)
    men den dagen jag hittar ett set i min längd så ska jag fixa nytt tjockt hår 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet